LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser San Sebastian | 2 uger fra 5855 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I SAN SEBASTIAN

LISA-Sprachreisen-Spanisch-San-Sebastian-Restaurants-Sternerestaurants-Gourments-Ausgehen-lokale-Produkte

 

San Sebastian er hovedstaden i Gipuzkoa provinsen i Baskerlandet i det nordlige Spanien, og ligger tæt på den franske grænse. Denne by har 190.000 indbyggere og er beliggende i Biscayabugten. San Sebastian er ofte beskrevet som Baskerlandet "perle" , et navn som bugten med rette har fortjent, den har form som en muslingeskal og bliver kanldt “ La Concha” af lokalbefolkningen. Byen er omgivet af bakker, herunder de to store 'Monte Igeldo' og 'Monte Urgull,' hvorpå en stor statue af Jesus Kristus står med udsigt over San Sebastian. Der er en meget betagende udsigt over den iddyliske bugt med sine lange sandstrande og frodige grønne bakker. San Sebastián, forhenværende sommerresidens for den Spanske kongefamilie, er et populært feriested for den bedrestillede del af den spanske befolkning og ægte "Spanien-elskere". De grønne alléer, fabelagtige tapas og magiske natteliv samt stranden der ligger lige midt i byen, gør denne destination til en af de mest eksklusive i vores program. Et af de smukkeste bygninger i denne kystby er Basilika Santa María del Coro, der ligger i midten af byen.

null
 

LISA! sprogkurser »

Vores kvalitetsskole med akademisk uddannet personale nyder et fortrinligt ry i Spanien. De 7 klasseværelser findes i en klassisk bygning med arkader og balkoner. Skolen er kun få minutter fra stranden og den gamle del af byen - de perfekte omgivelser for en sprogskole! Underviserne er meget kvalificeret og underviser i spansk med masser af entusiasme. Studerende har mulighed for at bestille et surfkursus 5 eftermiddage om ugen ved siden af deres sprogkursus. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; tapasaftener, ture til hyggelige fisker landsbyer, tur til Guggenheim Museum i Bilbao, eller sportsaktiviteter som fodbold og volleyball. Salsa og merengue undervisning er særligt populært blandt vores studerende.


Akkrediteringer »

International anerkendt sprogskole. Medlem af organisationerne ALTO, FIYTO, Tandem international og Instituto Cervantes. Alle undervisrne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Bilbao, San Sebastian eller Biarritz lufthavn. Der er busforbindelse fra Bilbao lufthavn til San Sebastian, der tager ca. 1,5 time og koster 113 DKK. Bussen afgår hver time mellem kl. 7.00 og kl. 22.45. Bussen retur afgår hver time fra kl. 5.00 til 21.00. Alternativt kan du bestille skolens transferservice ml kl. 6.30 - 21.00, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (San Sebastian 604 DKK; Hendaye togstation (Frankrig) 604 DKK; Biarritz (Frankrig) 755 DKK; Bilbao 1.284 DKK alle er hver vej.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til venstre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .