LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Tenerife | 2 uger fra 5129 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I TENERIFE

Tilbud til voksne

Det milde klima og det smukke landskab på denne vulkan ø tiltrækker ikke kun badenymfer, men også atleter og sportsfolk der kommer for at udforske øen til fods, på cykel eller med paraglider fra luften.

 

null

 


Tenerife tilhøre de Kanariske øer som er beliggende i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. De Kanariske øer er den del af Spanien og tilhører derfor også EU, dog med særlige skatteregler. Tenrife er den største af øgruppens øer. På den vulkanske ø er der mange smukke stande med masser af liv, enten med hvid eller sort fin strandsand. Det højeste bjerg i hele Spanien er beliggende på Tenerife, Pico de Teide, 3.718 meter, og er altid dækket af sne. Teide ligger i nationalparken som beskytter den unikke flora og fauna. Det nordlige landskab er det smukkeste, og her finder man også Puerto de la Cruz. Byen betager med sine kontraster: De renoverede koloniale bygninger i den romantiske gamle bydel og de nye moderne bygninger, larm og liv fra shopping gader og barer, og så stilheden fra byens hyggelige ”plazas” og afslappende strande. Livet i den gamle bydel foregår mellem promenaden ‘Playa Martiánez’ og ‘Plaza del Charco’ hvor man finder butikker, barer og restauranter. Oprindeligt var byens økonomi baseret på fiskeri og faktisk er den lille fiskerihavn ‘Puerto Pesquero’ stadig i brug, herfra sælger lokale fiskere deres friskfangede fisk direkte fra deres både.

 

null

 


LISA! sprogkurser >>

Vores sprogskole er beliggende ved den botaniske have I Puerto de la Cruz. Centrum er kun 15 minutter fra skolen til fods.I området er der supermarkeder, barer, restauranter og skolen ligger tæt ved de kendte strande 'Playa Martiánez' og 'Playa Jardin' med sort strandsand. Alle 10 klasselokaler har airkondition. Der er 3 computerrum, en solterrasse og en lille café, hvor man kan slappe af i pauserne. Alle undervisere er uddannede til at undervise i spansk som fremmedsprog og er meget motiverede. Voksne i alle aldre kommer til skolen i Puerto de la Cruz for at lære spansk. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; velkomstmorgenmad, besøg til botanisk have, surf- salsa- eller flamenco-undervsining. Sportsaktiviteter som fodbold og volleyball kan også arrangeres.


Akkrediteringer>>

Skolen er medlem af FEDELE og godkendt af Instituto Cervantes. Skolen har ansat nogle af det bedste lærere til at undervise i spansk. Alle undervisrne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at man bestiller fly til Tenerife, fra lufthavnen er der offentlig transport til centrum. Fra den sydlige lufthavn, bus 340, ca. 90 minutter og pris ca. 60 DKK. Fra den nordlige lufthavn, ca. 30 minutter og 23 DKK. Se yderligere information på www.titsa.com. Alternativt kan du bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering ( Reina Sofía 679 DKK; Los Rodeos: 377 DKK, hver vej.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til højre.




 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .