LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Izmir | 2 uger fra 6035 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

Tyrkiske Kurser i Izmir

Under et sprog studietur til Izmir Lær tyrkisk i en moderne badeby. Under en gåtur i byens centrum, og på de store basarer kan du opleve den typiske tyrkiske livsstil.

LISA-sprachreisen-tuerkisch-izmir-meer-boot-strand-sonne-freizeit-sightseeing

3 grunde til at IZMIR:

  1. Top Venue: lære tyrkisk i en livlig og vestligt orienteret by på turkisblå hav
  2. Bedste placering: sprogskole tilgængelig fra alle boligenheder gåture
  3. Kvalitet: Hovedretter, intensive kurser

Izmir er den tredjestørste by i Tyrkiet og er især åben, moderne og vestligt orienteret. På grund af den perfekte beliggenhed, lige ved havet, Izmir årligt tiltrækker mange studerende fra hele verden. Lige ved havnefronten er der mange store barer, caféer og restauranter, hvor du kan nyde 300 solskinsdage om året. Vores skole ligger cirka 20 minutter fra turist centrum, i bydelen Karsiyaka du er omgivet af mange caféer, barer og restauranter med udsigt over havet. Som et symbol på byen af ​​'Saat Kulesi «(klokketårn) om" Konak-pladsen «og» Atatürk Monument "er på Cumhuriyet Square (Republikkens Plads). En og en halv times kørsel fra Izmir er den berømte ødelagte by Pergamon. Syd for Izmir er også værd en tur til den antikke by Efesos. En af de syv vidundere ligger her - Artemistemplet.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Izmir er af høj kvalitet tyrkisk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
De tyrkiske lektioner er velegnet til studerende og fagfolk, for sprogstuderende med grundlæggende viden og avancerede. Under dit sprog tur tilbyder udvalgte opholdsrum.


Akkrediteringer >>

Hurtigt learning succes gennem små klasser og meget høj kvalitet af undervisningen ved privat atmosfære, og byder vores sprogskole i Izmir. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål tyrkisk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af ​​din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af ​​aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale tyrkisk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Izmir. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.
Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online reservationsblanket


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Izmir:

  • glider over "Kemeralthi 'Bazar

  • slentre gennem Konak-pladsen og beundre Clock Tower 'Saat Kulesi'

  • til Efesos køre til Artemistemplet og »Trajan 'springvand at beundre

  • besøge den farverige 'Blå Moské'

  • på stranden 'Pirlanta' svømme og gå kitesurfing

  • dingle hammam sjæl

  • Erfaringen historie på Museum for Historie og Kunst

  • undre sig de antikke ruiner af Agora Basilica i friluftsmuseum

  • smage tyrkisk kaffe


Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .