LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Berlin - Watersports | 2 uger fra 13435 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

TYSK SPROGREJSER FOR UNGE I BERLIN - WATERSPORTS

LISA-sprachreisen-deutsch-Berlin-Prenzlauer-Berg-fluss-sonnenuntergang-stadt-spaziergang-sightseeing  

Berlin, tidligere delt i øst- og vest af Berlinmuren, er nu genforenet og summer som aldrig før af liv. Som en af de større hovedstader i verden har Berlin udviklet sig til en ny ungdommelig by i øst, med utallige restauranter, modebutikker, firmaer osv, men har samtidig formådet at bibeholde sin overdådige traditionelle kultur. En af Berlins største parker, Tiergarten, ligger lige omkring centrum og er ideel til lidt hygge og afslapning. Berlin er hovedstaden i Tyskland, og en af ​​de største byer i verden. År efter år, unge mennesker kommer her for at tilbringe deres somre sammen og lære tysk. Berlin er kendt som et parti hovedstad og hjemsted for rave musik. Brandenburger Tor er en af ​​byens mest berømte vartegn. Berlin var delt i Øst og Vest ved Berlin-muren for omkring 40 år, men byen er nu genforenet. Den tidligere Øst sektor af byen kaldes Neue Mitte, her finder du alle de fedeste mode-forretninger og butikker, trendy caféer og restauranter og de mest populære klubber og barer. Berlin er fuld af moderne bygninger, museer, teatre og kunstgallerier. Det er også hjemsted for utallige studerende, hvoraf mange bor i boheme Prenzlauer Berg kvarter. Byen er omgivet af søer og grønne landskaber, let tilgængelig fra centrum. 


LISA! sprogkurser >>

Dit sprogkursus finder sted på vores vandsport campus ved den smukke Wolziger See søen, nogle kilometer syd for Berlin centrum. Du vil tilbringe din sommer med andre unge mennesker fra hele verden og på din egen alder. Om formiddagen vil i blive undervist i tysk og om eftermiddagen har vi et stort aktivitetsprogram linet op til dig, herunder kano, sejlads, rulleskøjteløb og cykling. Eleverne er meget velkomne til at benytte caféen, motionsrummmet og klatrevæggen som er på stedet. 


Rejse >>

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til Berlinlufthavn. I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsetider og at de begge er på søndage.

Ankomst: Berlin lufthavn: søndag mellem kl. 09.00 - 17.00.

Hjemrejse: Berlin lufthavn: søndag mellem kl. 09.00 - 17.00. 


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .