LISA! Sprogrejser

Montreal 2020

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i Montreal

vores skole moderne sprog i hjertet af Montréal lære vores studerende i en international atmosfære og har i de mange restauranter, museer og butikker i det omkringliggende område mulighed for at få de nyerhvervede sprogkundskaber hurtigt implementeret i hverdagen.

#


Vores skole er beliggende i downtown Montreal, luk 'Montreal Mountain "park og den" Montreal Museum of Fine Arts', den moderne kunst samt Inuit kunstudstillinger. Vores skole har til huse i en højhuse, moderne bygning på 8. etage. I nærheden er der talrige indbydende restauranter, barer, butikker, indkøbscentre og gallerier.

Engelsk og fransk i Montreal >>

Lektioner kan bookes enten som engelsk eller fransk kursus. Begge sprog kan læres i løbet af et sprog studietur, hvor sprog er tilgængelige for ugentlige ophold i træk. Sprogundervisning i Montréal vil finde sted i 4-ugers blokke og er konstrueret således, at de studerende løbende testet og sorteres mindst en gang om ugen af lærerne. Vil blive evalueret i læse- og lyttefærdigheder, samt de mundtlige og skriftlige færdigheder. Ved afslutningen af en 4-ugers blok, se øget kontrol i stedet for at gentage og konsolidere i ugerne realkompetencer. En post i 4. uge af kurset er derfor ikke muligt.


Organiseret fritid program >>

Om eftermiddagen eller i weekenden vores skole hold arrangerer meget også fælles ture til Quebec eller sightseeing i Montreal, for eksempel, Botanisk Have, Montreal Museum of Fine Arts, Museum Pointe a Calliere eller St. Josephs Oratory af. Desuden vores sprogskole i Montreal studerende mulighed deltage i udflugter til Ottawa, New York, Toronto og Niagara Falls.


Diplomer >>

På vores sprogskole i Montreal, tilbyder vi følgende eksamensforberedende kurser: Forberedelse til Cambridge Certificate (FCE, CAE), samt IELTS, TOEFL og TOEIC.

Bemærk venligst:

 • For at deltage i disse kurser et mellemniveau (FCE / CAE / IELTS / TOEFL / TOEIC: B1). At deltage i et forberedelseskursus er derfor underlagt en klassificering test før kurset starter.

 • Prøverne finder sted i den sidste uge hovedsagelig. Derfor kan vi kun tilbyde begrænset undervisning muligt.

 • Tilmelding til testen udføres i forvejen online!
  FCE/CAE: Eksamenstilmelding skal ske mindst 2 måneder i forvejen under www.cambridgeenglish.org. For CAE programmet er også muligt i sprogskolen.
  IELTS: Eksamenstilmelding skal ske omkring 2 måneder i forvejen. Under www.ieltscanada.ca for mere information og tilmeldingsblanketten at udfylde.
  TOEFL: Eksamen dato skal bestilles mindst 3 måneder i forvejen online på www.ets.org/toefl.
  TOEIC: Eksamenstilmelding skal ske mindst 3 uger i forvejen og online på www.ets.org/toeic eller www.etscanada.ca.

 • Die Prüfungsgebühr ist stets vor Ort zu zahlen. Über die Höhe der Prüfungsgebühr sehen Sie bitte die Informationen in der Preistabelle.


 

 

 

Sted

2 minutes walk to the city center

Skolens udstyr

tagterrasse
lift
køkken
computer rum
fællesrum
20 klasseværelser
2 cafeterias
6 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

moderne klasseværelse
klimanalæg

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver mandag: hvis startdatoen er helligdag begynder kursus tirsdag.

Undervisningmateriale

kursusmateriale mod ekstra gebyr

Akkrediteringer

Languages Canada

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .