LISA! Sprogrejser

Data beskyttelsespolitik

 
76 24 53 33
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00


Data beskyttelsespolitik

LISA! Sprogrejser og vore partnere er stolte af at tilbyde et unikt, innovativt og moderne koncept og vi bruger den nyeste cutting-edge teknologi til at holde kontakten med vores kunder. Dit privatliv er af yderste vigtighed for os, og du vil derfor nedenfor finde en oversigt over vores databeskyttelsespolitik hvor vi forklare, hvordan vi indsamler data, og hvad vi gør med dem. Vi garanterer vi ikke videregiver oplysninger, det være sig personlige adresser, e-mail adresser, telefonnumre, navne eller andre personlige oplysninger til tredjepart uden din udtrykkelige tilladelse. Desuden er data indsamlet af os altid kun brugt til at give dig de ønskede ydelser. Alle kolleger på LISA! er højt uddannet og fortrolig med Data Protection Act, og vi er forpligtet til at overholde principperne i teksten beskrevet nedenunder.

Som leverandør af tjenesteydelser til personer under 18 år, er vi særligt opmærksomme på behovet for at håndtere data med den største diskretion.

Vi bruger dataanalyse programmer såsom Google Analytics til at indsamle oplysninger for at hjælpe vores kundeservice team med at identificere kundernes behov og ønsker samt for at optimere vores marketingstrategi. Du kan finde flere oplysninger om dette nedenfor i vores databeskyttelsespolitik som beskriver præcis, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvad vi gør med dem.

 

Databeskyttelsespolitik:

Indsamling af personlige oplysninger:
LISA! bruger Google Analytics til at indsamle visse oplysninger om besøgende på vores hjemmeside. Hvis du besøger hjemmesiden, indsamler vi oplysninger såsom din IP-adresse, som er unik for din computer, din placering (navnet på byen eller byen, hvor pc'en er placeret), navnet på din Internet-udbyder og operativsystem. Vi modtager dog ikke nogen personlige oplysninger om dig, såsom dit navn, adresse osv. De indsamlede data fra din computer, forbliver anonyme og behandles forsvarligt af Google Analytics. Grunden til at vi gør dette er at finde ud af, hvor de besøgende på vores hjemmeside kommer fra, og hvordan de fandt vores hjemmeside (via en søgemaskine, via et link fra anden side, osv.). Vi gør ikke brug af de enkelte IP-adresser, men Google Analytics bruger hvert besøg på vores hjemmeside i form af statistik, herunder IP-adresse, tid brugt på hjemmesiden og hvilken browser du bruger. Denne information bliver så tilgængelig til udarbejdelse af statistikker. Personlige oplysninger, herunder navn, adresse og andre detaljer bliver kun indsamlet af os, når du sender data som for eksempel ved at sende os en e-mail eller booking via vores hjemmeside.

1. Indsamle og bearbejde data
Hver gang en Internet bruger åbner vores hjemmeside eller downloader en fil fra den bliver det gemt i en logfil. Vi bruger oplysningerne til intern statistisk analyse formål. Følgende oplysninger vises i logfilen: Fil navn, dato og tidspunkt for brug, filstørrelse, bekræftelse af vellykket download, browser og bruger-domæne, plus brugerens IP-adresse. Personlige oplysninger, herunder navn, adresse og andre detaljer bliver kun indsamlet af os, når du sender data som for eksempel ved at sende os en e-mail eller booking via vores hjemmeside.

2. Brug og overførsel af personlige oplysninger
For at kunne behandle din forespørgsel eller booking i den videre proces skal vi bruge oplysninger såsom navn, kontaktoplysninger, eventuelle særlige behov / kostbehov, e-mail-adresse, kreditkort oplysninger osv. Dette kan omfatter oplysninger om andre personer på din booking, og i så fald er du ansvarlig for at sikre disse tredje personer er bevidste om vores privat politik og samtykker dine handler på deres vegne. Det betyder reelt at vi må videregive dine oplysninger til de relevante leverandører af servicerne bestilt til vores partner skoler, hoteller, transportselskaber mv. Oplysningerne kan også videregives til kredit kontrollerende virksomheder, offentlige myndigheder såsom toldmyndighederne hvis det kræves af dem, eller som krævet af lov. Oplysninger kan omfatte overførsel af dine personlige oplysninger mellem landene. Når dit ophold foregår uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), kan det forekomme at kontrollen med data ikke er ensbetydende med databeskyttelse i EU og derfor ikke lige så strenge som de juridiske krav i EU. Når du foretager din booking accepterer du, at dine oplysninger bliver sendt videre til de relevante personer/organisationer.
Du har ret til at anmode om ikke at ville modtage information eller marketing-materiale om vores produkter og tjenester. Når vi har modtaget en sådan anmodning vi vil tage de nødvendige skridt til at stoppe eventuelle marketing tiltag.

Dine rettigheder
Du har ret til at anmode skriftligt om en kopi af de oplysninger vi har om dig og til at rette eventuelle fejl.

Sikkerhedsforanstaltninger:
Vi har taget alle rimelige skridt og har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. For yderligere information om sikkerheden omkring mails du sender til os, bedes du kontakte din e-mail-udbyder. Hvis du har spørgsmål om privatlivets fred og sikkerheden omkring dine personlige oplysninger bedes du kontakte os.

Gratis rådgivning
Send