LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Los Angeles - Hollywood | 2 uger fra 10185 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LOS ANGELES - HOLLYWOOD

Tilbud til voksne

En sprogrejse til Hollywood er en drøm for enhver filmelsker. Her kan du med egne øjne se de famøse steder du har set på film eller i serier, og er du heldig kan du måske også spotte en filmstjerne.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Los-Angeles-Hollywood-Rodeo-Drive-Shopping-Einkaufen-Boutiquen-Kleider-Sommer

 

3 gode grunde til LOS ANGELES - HOLLYWOOD:

  1. Kurser: Standard og intensive kurser, individuel undervisning, eksamenskurser
  2. Kursus engelsk og film: Sprogkursus kombineret med et program af 'American Musical og Dramatisk Academy «, professionel filmredigering med besøg til filmstudier
  3. Kan bookes fra 16 år med indkvartering i familie


LA er fyldt med glamour, der tiltrækker mennesker fra hele verden. Det er her amerikansk filmhistorie bliver til. Los Angeles er den anden største by i USA efter New York. Glamouren som er forbundet med L.A tiltrækker mennesker fra hele verden, det er her den amerikanske filmindustri blev skabt og hvert år ligger byen navn til den mest eftertragtede anerkendelse inden for filmverden, Oscar uddelingen fra the Academy Awards. Også mange populære tv-serier op gennem 90erne høre hjemme her bla. “The Fresh Prince of Bel-Air”, “Melrose Place” og  “Beverly Hills 90210”. The “Walk of Fame” på “Sunset Boulevard” nær det storslåede “Grauman’s Chinese Theatre” honorerer crème de la crème af film - og musikindustrien med de berømte stjerner på fortorvet. På  ‘Rodeo Drive’ kan du besøge de butikker som Julia Roberts besøgte i filmen Pretty Woman.

 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-USA-Los-Angeles-Hollywood-Walk-Of-Fame-Boulevard


LISA! sprogkurser >>

LISA! Sprogkurser i Los Angeles - Hollywood er af høj kvalitet med indkvartering i familie eller kollegium/students houses. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Vores moderne og veludstyrede sprogskole er beliggende lige ved Sunset Boulevard i Hollywood, lige i filmindustriens hjerte. Skolen har 11 lyse og rummelige undervisningslokaler med air-condition og interaktive whiteboards. Kursusdeltagerne er velkomne til at benytte haven, et fællesrum med TV, computerrum, et helt nyt Apple Mac filmredigeringsrum og cafeteriet. For filmentusiaster tilbyder vi et særligt højdepunkt, vores 12 uger lange 'engelsk og Filmvidenskab's Kursus. Dette kursus omfatter engelskundervisning og foredrag om forskellige områder af filmproduktion og filmhistorie.


Akkrediteringer>>

Los Angeles - Hollywood er den perfekte destination til dem der gerne vil nyde solen. Studerende fra hele verden kommer til denne skole for at blive undervist i engelsk af undervisere der har engelsk som modersmål og som er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Los Angeles tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Los Angeles Airport, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (for priser, se venligst linket Priser.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Los Angeles - Hollywood:
 

  • Gå gennem "Walk of Fame"

  • tag til biograf premierer og mød Stjerner

  • Besøg filmstudier på Sunset Boulevard

  • Designer tøjbutikkker på Sunset Strip

  • Solbadning på Santa Monica Beach

  • Besøg Griffith Park med sit planetarium

  • Tag en tur til Grand Canyon

  • Ture til Las Vegas, San Francisco eller San Diego

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .