LISA! Sprogrejser

New York - Times Square 2022

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i New York - Times Square

På vores sprogskole i New York for at tilbringe spændende dage midt i denne travle storby direkte i Times Square og lære i et par uger til at tale flydende engelsk. Vores sprogkurser er velegnet til begyndere og avancerede deltagere kommer fra hele verden..

Vores sprogskole i New York ligger lige på Times Square i et af de slående skyskrabere. Vores 16 klasseværelser er komfortable og udstyret med aircondition. I skolen er der et rekreativt rum for de studerende og et computerrum. Vores studerende kommer fra hele verden. Her studerende på forskellige aldersgrupper og målpositioner bliver undervist på et højt niveau.


Organiseret fritid program >>

Vores venlige skole hold meget glade for at organisere gruppe udflugter til Frihedsgudinden, den »Metropolitan Museum of Art", den "Museum of Modern Art", den verdensberømte 'Guggenheim-museet "eller Empire State Building, som tilbyder en betagende udsigt over skyline i New York oplyses. Desuden kan en Manhattan-bådtur, en tur over berømte Brooklyn Bridge, eller et besøg på en New York musicals på Broadway organiseres. Blandt de tilbud af skolen også omfatte Tai Chi eller Yoga i Bryant Park og workshops for at forbedre udtale og lytteforståelse.


Diplomer >>

På vores sprogskole i New York - Times Square, tilbyder vi følgende eksamensforberedende kurser: Forberedelse til Cambridge Certificate (FCE, CAE, CPE), samt TOEFL:

Bemærk venligst:

 • For at deltage i disse kurser fra en øvre mellemliggende niveau er påkrævet (TOEFL: B2, FCE: B1; CAE: B2; CPE: C1). At deltage i et forberedelseskursus er derfor underlagt en klassificering test før kurset starter.
   
 • Prøverne finder sted i den sidste uge hovedsagelig. Derfor kan vi kun tilbyde begrænset undervisning muligt.
   
 • Undersøgelsen gebyr skal betale på stedet. Mængden af undersøgelsen gebyr, skal du se de oplysninger i prisfastsættelsen tabellen.
   
 • Registreringen for TOEFL er påkrævet på forhånd online! TOEFL: Eksamen dato skal bestilles mindst 3 måneder i forvejen www.ets.org/toefl/.
   
 • Bemærkning til Cambridge Certificates: Datoerne for de skriftlige opgaver (papirer 1-3) kan også findes i tabellen. Ifølge tidligere erfaringer, de mundtlige eksamener (papirer 4-5) med 1 uge i stedet for efter kurset slutter. Derfor er omkring en uge inkluderet, yderligere indkvartering i den samlede hyppighed af eksamen kurser normalt. Det er dog muligt, at disse tidspunkter. Vi anbefaler, at du vælger en fleksibel flyvning.
   

Standard Kursus + kulturprogram >>

På vores sprogskole i New York - Times Square Deltagerne skal ansøge på vores kulturprogram, muligheden for det, de har lært af dit sprogkursus i morgen direkte til praksis i eftermiddag. Sammen med internationale studerende tage klasser i stedet for afhængig af den tematiske fokus på museer og gallerier, i succesrige virksomheder, mens du besøger de lokale sport spillesteder eller i det trendy og moderigtige kvarterer i byen. Kurset er ideelt for både at konsolidere på kort tid hans sprogkundskaber samt at opleve byen. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog. Turene er velegnede til singler, par eller venner, der rejser sammen lige.


Sted

4 minutes walk to the city center

Skolens udstyr

lift
adgang toiletter
computer rum
bibliotek
læserum
fællesrum
9 klasseværelser
28 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

moderne klasseværelse
klimareguleret
nem adgang til klasseværelser
interaktiv tavle

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver mandag: hvis startdatoen er helligdag begynder kursus tirsdag.
Depending on language level tuition alternates between morning and afternoon classes.

Undervisningmateriale

Uddannelsesmaterialer inkluderet i prisen

Akkrediteringer

ACCET
English USA

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .