LISA! Sprogrejser

rejseforsikring

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

LISA! Sprogrejser - Rejseforsikring

Vi anbefaler vores kunder at bestille en rejseforsikring da det gule sygesikringskort ikke gælder ved sprogrejser til udlandet desuden er syge hjemtransport ikke dækket af den offentlige forsikring. Vi samarbejder med Europæiske hvor vi bestiller din forsikring. Ved sprogrejse til New Zealand og USA er der forsikringspligt. For mere information kontakt venligst LISA! Sprogrejser.

LISA! Sprogrejser Forsikringsbetingelser


Ydelser under allrounddækningen

  1. Afbestillingsforsikring
  2. Rejseafbrydelsesforsikring
  3. Rejsesygeforsikring
  4. Bagageforsikring

 

null  

Vi bestiller rejseforsikring i blokke af 31 dage, såfremt opholdet overskrider 31 dage, skal der bestilles endnu en blok af 31 dages Allrounddækning uden afbestillingsforsikring.

Selvrisiko i henhold til forsikringsvilkårene. Forsikringsdækningen er fastlagt i Europæiske Rejseforsikring A/S‘s forsikringsvilkår. Ret til ændringer i ydelser og præmier forbeholdes. Forsikringen kan forlænges i alt to gange. Andre takster kan meddeles på forespørgsel. For rejseafbrydelsesforsikringen svarer forsikringssummen til rejsens pris. Den angivne forsikringspræmie er inklusiv 1,1% skadesforsikringsafgift.
 

Rejseafbestillingsforsikring - optimal dækning og allrounddækning:

Tegningsfrist: Skal købes samtidig med bestilling af rejsen – dog allersenest 14 dage efter modtagelsen af bookingbekræftelsen. Ved bestilling af rejse med mindre end 14 dage til afrejse skal forsikringen købes samtidig med rejsebestillingen eller indenfor de følgende tre hverdage herefter.

Allrounddækning uden afbestillingsforsikring:

Tegningsfrist: Forsikringen kan tegnes på ethvert tidspunkt før rejsens begyndelse.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .