LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Dahab | 2 uger fra 4225 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ARABISK SPROGKURSER I DAHAB

Vores sprogskole i Dahab har en smuk privat strand og heste. Vores naboer er varm beduiner, der flytter kameler på tværs af ørkenen. I Det Røde Hav farverige fisk svømme - det er et paradis for dykkere.

LISA-sprachreisen-Arabisch-Dahab-camel-reiten-wueste-sand-wandern-Aegypten


3 Årsager til DAHAB:

 1. Top Venue: Sprogskole og indkvartering på hotellet med en særlig høj bolig og fritid komfort, højre på stranden
 2. Kvalitet: Små grupper, intensiv undervisning
 3. Vandsport paradis: svømning, solbadning, snorkling, dykning


I langt de koral rev lever anemoner, der synes at danse gennem strømmen af vand, svømning klovn fisk og farverige skoler af fisk, der lyser i tusindvis af farver og dykkere som snorklere åbne deres farverige undersøiske verden.
To timer væk i bil fra Dahab er klosteret Saint Catherine, det er en af de ældste klostre i verden. Ved solnedgang, er tydelig i rige lilla baggrund farver vandet i havet foran Dahab guld og rød og bjergene, indlæse små barer og restauranter på stranden gæster i stearinlysets skær en, ifølge traditionen på de smukt mønstrede puder, sædehynder og tæpper sted at acceptere og blive forkælet af den orientalske retter z. B. med 'Mu'addas Hulw «. Denne typiske parabol er søde og sure linser, som er dygtigt tilberedt med hvidløg, spidskommen og citronsaft og serveret med pitabrød eller ris.


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Dahab er kvalitet arabisk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver dag i ugen (se skema). Vores Stjerne Kursus Plus 10 i Dahab er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. Det arabiske undervisning er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, Hotel.


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Høj standard af undervisningen, schweizisk kvalitet linje. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål arabisk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder udflugter i bjergene med en overnatning på på en beduin familie og middag i de tørre flodlejer (Wadi Arada), den berømte Mount Sinai eller i Kath Arie kloster. Desuden kan dykning lektioner, ridning, yoga klasser og massage bookes. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Sharm El Sheikh eller alternativt til Cairo og efterlade på anmodning i lufthavnen af en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Dahab:

 • en by rundtur i Dahab

 • en moske besøg fredagsbønnen

 • Egyptiske middag i Dahab

 • en aften udflugt i flodlejer Wadi Arada

 • en middag i ørkenen med maven dance ydeevne

 • den undersøiske verden til at opdage, når dykning

 • Grill på stedet

 • Nat tur til Sinai bjergene og St Catherine

 • Hestestalde i den private hotel

 • massage

 • hvis det ønskes, se på hver dag i klasseværelser filmVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .