LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Melbourne | 2 uger fra 7545 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I MELBOURNE

Tilbud til voksne

Engelsk Kurser i Melbourne føre vores studerende til hjertet af byen. Stranden ligger kun få minutter væk. Smukt beliggende ved floden, vores skole er et perfekt udgangspunkt for at udforske byen.

LISA-sprachreisen-englisch-melbourne-stadt-skyline-nacht-wolkenkratzer


3 Årsager til MELBOURNE:

 1. Korte afstande: bekvemme beliggenhed i centrum, indkvartering og attraktioner er inden for rækkevidde
 2. Kvalitet: moderne skole lige ved floden, internationale deltagere
 3. Individuelle lektioner, diplomer sprog


Melbourne i det sydlige Australien har en enestående beliggenhed ved havet og har et rigt kulturliv. Vores skole er beliggende i byens centrum, kun 2 minutter fra Yarra-floden, og en kvart times kørsel fra stranden. I nærheden finder du billige restauranter, cool barer og nogle af de bedste klubber i byen. Sea Life Aquarium nås på 10 minutter til fods. Værd at se er den spektakulære Filmgalerie 'ACME - Australian Center for levende billeder', som viser et udvalg af film og videoinstallationer. På det grønne af "Melbourne Cricket Ground" og "National Sports Museum« viser den australske kærlighed til sporten. Omkring Little Bourke Street og Elizabeth Street er der utallige butikker. Ikke langt fra quirrligen Federation Square der i Hosier Lane for at se utallige farverige graffiti. Sports entusiaster vil finde kanoture langs Yarra-floden, mens kitesurfing på stranden eller en vandretur på Great Ocean Route deres paradis.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Melbourne er kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema).
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx med en værtsfamilie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er akkrediteret af australske Skills Kvalitet Authority (ASQA). Hun er også medlem af IALC. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en billig flybillet til Melbourne. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Melbourne:
 

 • i de herlige passager 'Block Arcade "og" Royal Arcade' shopping

 • Surfing og solbadning i Beaumaris nabolaget

 • Vilde pingviner på molen på 'St. Kilda Beach Watch'

 • Fra observation dæk af "Eureka-tårnet 'Melbourne View ovenfra

 • Space Invaders Spil i 'ACMI - Australien Center for Moving Image'

 • slentre gennem Chinatown

 • Virksomheder Kulinariske ture i byen

 • se en fodboldkamp på AAMI Park

 • Watch gadekunstnere på Federation SquareVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .