LISA! Sprogrejser

Barbados 2024

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i Barbados

vores skole moderne sprog i bydelen Christchurch lære vores studerende i en international atmosfære og har i de mange restauranter, barer og butikker i det omkringliggende område mulighed for at nyerhvervede sprogkundskaber hurtigt implementere i hverdagen.


null

Vores skole er beliggende på den sydlige kyst af øen, i bydelen Christchurch. Det er kun 20 minutter med bus fra centrum af Bridgetown. Skolen er under britisk kvalitetsstyring og kaldes på grund af den personlig opmærksomhed af dedikerede lærere som perle blandt sprogskoler i Caribien.

null
 


Organiseret fritid program »


null

Efter kurset eller i weekenden den venlige skole teamet kan arrangere Island Safaris, ture til Harrison Cave eller Barbados Museum, surfing og dykning lektioner og sejlads udflugter på en katamaran eller en runde golf.


Holiday Kursus »

 

null  


Sommeren Kurset er en kombination af sprogkursus og et organiseret fritid program. På to eftermiddage om ugen på en halv dag tur finder sted. I løbet af de udflugter, vil de studerende lære interessante fakta om liv, kultur og attraktioner i Barbados. I weekenden, kan en hel dags udflugt på en ekstra omkostninger bookes yderligere.


Sted

10 minutes walk to the beach
20 minutes by public transport to the city center

Skolens udstyr

cafeteria
fællesrum
3 klasseværelser

Klassens udstyr

klasseværelse
klimanalæg

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver uge dag mulig ( Vi anbefaler mandag)

Undervisningmateriale

Uddannelsesmaterialer inkluderet i prisen

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .