LISA! Sprogrejser

Gold Bridge Wilderness Ranch

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I GOLD BRIDGE - WILDERNESS RANCH

Billeder af den vestlige: snedækkede bjerge, krystalklare floder og blomstrende vilde blomster. Hest og Cowboy fans besøge vores afsides ranch i Chilcotin Mountains skole deres paradis.

null


3 Årsager til GOLD BRIDGE - WILDERNESS RANCH:

 1. Erfaring: lære engelsk på en ranch i Chilcotin Mountains
 2. Engelsk og vildmark ridning, hest pleje, Vandreture, lassoing, Wildbeobachtugen, pole klatring, fiskeri og meget mere
 3. Kvalitet: familie, intensiv pleje, samtale træning


Fem timers kørsel tager turen fra Vancouver til vores skole Ranch i British Columbia. Vores skole ligger omkring 20 kilometer fra byen Gold Bridge, midt i Chilcotin Mountains. Ca. 40 borgere forventer, at deres gæster varmt. I lille shopping Lädchen mænd sidde med bredskygget hat på indgangen, forankrede hestene foran den.

Den nærmeste større by er Lillooet mindst 100 kilometer væk. De ideelle betingelser for dem, der søger ensomhed og fred. I skoven lever brune bjørne og ulve og deres bytte, elg og rådyr. I floderne lever fedt laks og i det krystalklare luft træk Raptors deres baner. Landskabet er betagende: tavs bjergsøer, høje bjerge, farverige blomsterenge og brusende floder. Når vandreture, kanosejlads og fiskeri eller ridning, lære vores deltagere alt om Canadas vildmark. De tester deres færdigheder på bueskydning, mountain biking gennem skoven eller at lære at damp op hove af en hest.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Gold Bridge - Wilderness Ranch er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter den første mandag i måneden (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en ranch.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er beliggende i en unik, drømmeagtig beliggenhed midt i ørkenen i Canada og er anerkendt af den faglige organisation PCTIA. Alle lærere er højt kvalificerede og familien atmosfære i skole og i det omkringliggende område garantien hurtigt lære succes!


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi kan bestille dig en rabat flybillet til Vancouver. En bus vil samle dig op i Ranch Vancouver og slip du tilbage. Da bussen 07:00 uret i morgen (som regel om søndagen, varighed ca. 5 timer) afgår i Vancouver, har vi den Days Inn Hotel i Vancouver et sted at bo på, som kan bookes som en afgift til ejendommen. Hotellet kan nås fra lufthavnen med Skytrain. Den måde & tilbageflytningen fra hotellet i Vancouver til ranchen er i prisen. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Gold Bridge - Wilderness Ranch:
 

 • Ørredfiskeri og frisklavet på lejrbål

 • ophold omkring et lejrbål under den stjerneklare himmel

 • bueskydning

 • tackle på ranchen med

 • Udforsk en forladt Grizzly Cave

 • udforske gamle guldminer og øde spøgelsesbyer

 •  Lassoing lære

 • tage en gletsjer hike

 • Virksomheder ridning

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .