LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Galway | 2 uger fra 9099 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I GALWAY

Galway, beliggende ved den skønne kyst lige ud til Atlanterhavet, er både ungdommelig og sjov! 

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-galway-strasse-farben-shops

Tag med os til Galway og oplev en typisk irsk kystby med skønne strande. Prøv en tur i den fantastiske forlystelsespark ”Lesuire Land” eller lær en masse om den fascinerende undervands verden i Atlantaquaria – det Irlanske Akvarium. Tag på shoppetur i de små søde forretninger i ”Shop Street” eller gå en tur langs med Corrib floden. Det milde irske klima byder på talrige muligheder for sjove fritidsaktiviteter og de keltiske sagn, legender og skikke er med til at skabe den stemning af mystik og eventyr der kendetegner Irland. 

Kære forældre,
I er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores sprogrejser for unge til Galway, Irland. I skal blot kontakte os enten via telefon eller sende os en email. Vores kontaktoplysninger finder I i kolonnen til højre.
 

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-galway-meer-aussicht-Ruinen-spaziergang  


LISA! sprogkurser »

Du vil modtage undervisning på en sprogskole, der ligger på National University campus ved Corrib floden, og er ét af Irlands mest moderne. På selve campus finder du talrige sports-/ og fritidsinstalationer og det ligger i gåafstand ind til byen. Om formiddagen vil du  blive undervist i lyse og hyggelige lokaler, af undervisere der er uddannet til at undervise børn og unge i engelsk som fremmedsprog.   På skolen kommer der studerende fra hele verden og lærene sætter en ære i at få dig til at tale flydende engelsk på relativt kort tid. Vi ligger vægt på at man lære et sprog flydende der hvor det tales, samt få et rigt indblik i den lokale kultur.  


Rejse »

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til Dublin eller Galway Lufthavn (Alternativt Shannon lufthavn  mod betaling). I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsetider. Ankomst: Dublin, Galway lufthavn: lørdag/søndag mellem kl. 9.00 - 17.00. Hjemrejse: Dublin, Galway lufthavn: lørdag/søndag mellem kl. 11.00 - 20.00.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .