LISA! Sprogrejser

Sliema 2024

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i Sliema

På vores sprogskole vil du tilbringe en solrig pause på det blå Middelhav og at lære i et par uger engelsk flydende til hverdagen at tale erhverv eller studerer, skrivning og forståelse.
 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Sprachschule-Pause-Flur-Unterhaltung

Vores sprogskole på Malta, informerede voksne fra hele verden på engelsk, er beliggende i hjertet af Sliema strandpromenaden. Hvis man ser til højre i undervisningen pausen eller efter din sprogkursus ved hoveddøren på skolen, vil du se den glitrende vand i Middelhavet. Vores familiedrevne sprogskole lærer et program af høj kvalitet og støtter vores studerende individuelt. Den kvalitetsstyring af vores skole er til DIN standard MSA EN ISO9001: 2008, Reg nr . S040 certificeret.


LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Sprachschule-Dachterrasse-Unterhaltung


Organiseret fritid program »

I Malta arrangerer vi for vores studerende populære udflugter i den smukke hovedstad Valletta, som tilhører i kraft af deres arkitektur og deres kulturelle rigdom, en UNESCO World Heritage Site. Vi rider i den smukke, historiske by Mdina med sine Kathetralen, fæstninger og paladser. Vi går også til øen Gozo, hvilket er 5 km før Malta. På øen siges at have været holdt i syv år af nymfen Calypso Odysseus, i henhold til Homers legende. Hvem i foråret kommer til os fra januar Gozo oplevede i blomst. Især populære hos vores studerende er også havnen ture og bådture ved solnedgang. Også vinsmagning, kan dykning lektioner eller rideundervisning arrangeres på forespørgsel.
 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Bootstour-Meer-Sommer


Abi lynkursus »

I Malta tilbyder vi vores spirende voksne high school-dimittender i påsken, og mulighed for at besøge en særlig Abiturvorbereitung kursus i sommer. I morgen kan du tage som en del af den voksne sats på de vigtigste løbet af 20 gruppe lektioner om ugen delvist. Lektionerne til målrettet Abiturvorbereitung sted om eftermiddagen normalt på mandage, onsdage og fredage. Bemærk venligst, at klasser i eftermiddag sammen med deltagerne i kurset studerende (17 +) udføres.
 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Malta-Sliema-Sprachschule-Unterricht-Klassenraum


 

Diplomer »

På vores sprogskole i Sliema, tilbyder vi følgende eksamensforberedende kurser: Forberedelse til Cambridge Certificate (FCE, CAE, CPE), IELTS og TOEFL.

Bemærk venligst:

  • For at deltage i disse kurser et mellemliggende niveau er påkrævet (FCE: B1; CAE: B2; CPE: C1; IELTS: B1; TOEFL: B1). At deltage i et forberedelseskursus er derfor underlagt en klassificering test før kurset starter. Der er allerede en højere sprogniveau rådighed, kan du starte kurset på et senere tidspunkt.

  • Prøverne finder sted i den sidste uge hovedsagelig. Derfor kan vi kun tilbyde begrænset undervisning muligt.

  • Registreringen for TOEFL og IELTS eksamener online!
    IELTS: Eksamenstilmelding skal være afsluttet for et par uger forinden. Under www.ielts.org for mere information og tilmeldingsblanketten at udfylde.
    TOEFL: Eksamen dato skal bestilles mindst 3 måneder i forvejen www.ets.org/toefl/.

  • Undersøgelsen gebyr skal betale på stedet. Mængden af ??undersøgelsen gebyr, skal du se de oplysninger i prisfastsættelsen tabellen.

  • Bemærkning til Cambridge Certificates: Datoerne for de skriftlige opgaver (papirer 1-3) kan også findes i tabellen. Ifølge tidligere erfaringer, de mundtlige eksamener (papirer 4-5) med 1 uge i stedet for efter kurset slutter. Derfor er omkring en uge inkluderet, yderligere indkvartering i den samlede hyppighed af eksamen kurser normalt. Det er dog muligt, at disse tidspunkter. Vi anbefaler, at du vælger en fleksibel flyvning.

 


 

Sted

3 minutters gang til havet
2 minutes walk to the city center

Skolens udstyr

tagterrasse
lift
cafeteria
19 klasseværelser
1 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

moderne klasseværelse
klimareguleret
nem adgang til klasseværelser

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver uge dag mulig ( Vi anbefaler mandag)
Der Unterricht findet im Wechsel vormittags, nachmittags oder abends statt

Undervisningmateriale

lån af kursusmateriale

Akkrediteringer

Feltom

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .