LISA! Sprogrejser

Cambridge - Premium

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I CAMBRIDGE - PREMIUM

Tilbud til voksne

Vores program Cambridge - Premium er for dem, der ønsker at lære engelsk intensivt i små grupper. Fokus i undervisningen er især på den ytringsfrihed, debat og præsentation. Desuden tilbyder vi særlige kurser for deltagere over 40.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Cambridge-Premium-Sprachschueler-internationale-Teilnehmer-Freizeit-Ausgehen  


3 GODE GRUNDE TIL CAMBRIDGE - PREMIUM:

  1. Bedste placering: afsondret skole, korte ruter til centrum
  2. Kvalitet: små grupper, fokus på udtale og præsentation
  3. Premium tilbud: Engelsk sprogkurser for deltagerne ældre end 40 år


Vores skole har til huse i en storslået victoriansk skolebygning med have, beliggende i et roligt boligområde. Togstationen og den travle bymidte nås på få minutter. Vores sprogkurser Cambridge - Premium er særligt skræddersyet til deltagere, der ønsker at lære engelsk intensivt i en kort tid. I små grupper fokus på grammatik, tale frit, og præsentationen er placeret. Desuden tilbyder vi kurser og fritidsaktiviteter er specielt designet til studerende i alderen 40 og derover. Efter kurset kan du udforske byen og bredden af Cam er bedst på cykel. For shopping Kings Street og Bridge Street tilbyder rig mulighed. A 'Punting'-tur med båd på Cam og en rundvisning på universitetet er et must i Cambridge.

#  


LISA! Sprogkurser »

LISA! Kurser i Cambridge er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensivt kursus i Cambridge er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en bolig eller i et studie.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Skole Kvaliteten sproget er medlem af British Council og Sammenslutningen af engelske UK. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus »

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der »

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London. Eventuelt kan du i LISA! Kurser mod gebyr bog en overførsel fra lufthavn London til din bolig i Cambridge. Eller vælg den gunstigere selv-ankomst fra London til Cambridge med bus.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Cambridge - Premium:

  • En guidet tur i University of Cambridge

  • Shopping på Kings Street og Bridge Street

  • En cykeltur gennem byen og langs Cam

  • Gå til hestevæddeløb i Newmarket

  • Besøg på det ældste universitet museets 'Sedgwick Museum'

  • ride i en 'Punting' båd på floden Cam

  • lytte til generalprøven på Kings College Choir

  • Besøg den 'nationale Horseracing Museum'

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .