LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Cheltenham | 2 uger fra 13809 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK  SPROGREJSER FOR UNGE I CHELTENHAM

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Cheltenham-College-Nacht-Ansicht-Gebaeude  

Cheltenham College blev bygget i 1841 og er en af de mest prestigefyldte skoler i England. Om eftermiddagen kan man ride på heste, spille golf eller shoppe inde i centrum. Cheltenhams centrum ligger kun 10 min til fods fra skolen. Cheltenham er desuden også kendt for deres musik og litteraturfestivaler, samt det årlige hestevæddeløb. Undervisningen foregå direkte på Cheltenham College. Alle undervisningslokalerne er lyse, rummelige og der er TV og Dvdafspiller i alle lokaler.


LISA! sprogkurser »

Du vil modtage undervisning på selve sprogskolens campus, sammen med andre elever fra hele verden. Alle klasselokalerne er lyse, rummelige og udstyret med dvd-og cd-afspillere. Dine underviser er uddannet til at undervise unge mennesker som dig.  Vores fremragende undervisning, vil gøre dig i stand til at tale flydende engelsk på relativt kort tid og ved hjælp af moderne undervisningsmetoder. Kære forældre, I er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via email hvis I har nogle spørgsmål ang. jeres søn eller datters sprogrejse til Cheltenham, England. Vores kontaktoplysninger finder I i kolonnen til højre.
 

Rejse »

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til London Heathrow, Birmingham eller Bristol lufthavn. I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsetider og at de begge er på onsdage.

Ankomst: onsdage mellem kl. 10.00 - 16.00.
Hjemrejse:  onsdage mellem kl. 10.00 - 16.00.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .