LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Exeter | 2 uger fra 5809 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I EXETER

Tilbud til voksne

Den smukke by i det sydvestlige England er vores pris tip. Vores skole er beliggende lige i hjertet af den historiske by.  En stor del af vores deltagere er studerende, og studerende mellem 30 og 45 år.

#


3 gode grunde  til EXETER:

  1. Top Venue: lær engelsk i en smuk, historisk by
  2. Kvalitet: centralt beliggende skole, internationale deltagere, eksamensforberedende kurser
  3. Bedste placering: midt i byens centrum, næsten al indkvartering i gåafstand

Universitetsbyen Exeter ligger fantastisk smuk ved floden Exe, kun 2-3 timer fra London. Regionen var engang koloniseret af romerne og i dag kan man beundre en række historiske bygninger. En tur til Exeter er en rejse i historien omkring Emerald Isle. Vores centralt beliggende skole er omgivet af butikker og caféer, såsom moderne Princesshay Passage eller Guildhall Center. Ikke langt derfra er den middelalderlige Gandy Street med sine mange forretninger og butikker. I umiddelbar nærhed er også den "Royal Albert Memorial Museum & Art Gallery", den befæstede borg "Exeter slot" eller den imponerende domkirke St. Peter.

 

#

 


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i Dublin by the Sea er høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Man bor i nøje udvalgt indkvartering, fx hos en lokal værtsfamilie, eller delt skolelejlighed normalt inden for gåafstand.

Akkrediteringer >>

Vores skole er akkrediteret af Association British Council og uafhængige skolers inspektorat. Desuden er den medlem af English UK. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten tager du til din indkvartering. På den første dag laver du en test og alt efter niveau inddeles man i klasser. så vi garanterer en optimal succes læring.
Skolen tilbyder flere aktiviteter i løbet af ugen og skolens personale kan være behjælpelig med information om natteliv, shopping og hvor man får den bedste kop kaffe.


Rejse  >>

Du kan booke en flybillet til London, Bristol eller Exeter. Derfra kan du tage offentlig transport til din indkvartering eller eller du kan bestille skolens transfer. Fra London Heathrow Airport, anbefaler vi at bruge Heathrow Express til Paddington Station i London. Fra London Paddington er der tog til Exeter. Fra London Gatwick Airport, anbefaler vi, at du tager Gatwick Express til London Victoria togstation, derfra en bus til Exeter. 

 

Fritid -  Højdepunkter i Exeter:

  • Rundvisning på slottet 'Exeter slot'

  • Historie  i "National Museum of Wales '

  • Nyd en pint i den traditionelle pub 'The Oddfellows'

  • Art look i "Royal Albert Memorial Museum & Art Gallery '

  • Besøg den imponerende domkirke St. Peter

  • Gå en tur til den historiske kaj i 'Quayside'

  • Street food kan nydes ved 'Night marked "på den første torsdag i måneden

 

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .