LISA! Sprogrejser

London - 30 Plus 2024

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i London - 30 Plus

I vores 30-plus-sprogskole i Camden Eleverne undervises fra 30 år. LISA! Kurser reagerer med den 30-Plus-programmet i London på den stigende popularitet af engelsksprogede kurser for studerende over 30, 40 og 50 år. Lektionerne er derfor specielt designet til denne aldersgruppe, og er egnet til folk, der gerne vil lære engelsk med deres jævnaldrende.

null


Skolen er beliggende i Camden, i hjertet af London. Erfaringer kan holdes i skiftevis formiddag og eftermiddag. Indtil anlagte Regents Park, Primrose Hill og trendy sparsommelighed butikker for, Camden Lock marked og talrige teatre og museer er kun et par minutters.

 

null

 


Organiseret fritid program »

Efter sprogundervisning, den venlige skole teamet organiseret som en velkommen fest for et bedre kendskab til de studerende og organiserer fælles Pub aftener, middag og guidede ture i London. Fælles udflugter i weekenden z. B. til Greenwich, Badekar, Stonehenge eller Oxford er også mulige. Studerende kan også deltage i den såkaldte Breakfast Club og chat over en kop kaffe med en person fra skolen teamet om aktuelle begivenheder eller andre emner af interesse. Hvem stadig ønsker at øve hans engelsk, kan også deltage i en workshop for at forbedre udtale og læseforståelse. I andre værksteder på skolen team vil lære de studerende, hvordan man bedst til hans CV og hans ansøgning på engelsk skriftligt eller under en jobsamtale er vellykket.


 

Sted

2 minutes walk to the city center

Skolens udstyr

lift
adgang toiletter
cafeteria
bibliotek
læserum
fællesrum
8 klasseværelser
6 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

moderne klasseværelse
klimareguleret
nem adgang til klasseværelser

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver mandag: hvis startdatoen er helligdag begynder kursus tirsdag.
Depending on language level tuition alternates between morning and afternoon classes.

Undervisningmateriale

Uddannelsesmaterialer inkluderet i prisen

Akkrediteringer

English UK
British Council

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .