LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser London - Central | 2 uger fra 17135 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I LONDON

Big Ben, Tower Bridge, rød dobbeltdækker og de bedste forretninger- oplev en af verdens mest spændende metropoler: London!  

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-London-Central-Big-Ben-Bruecke-Themse

London er en trend-setter. Høje modeller skrider frem på catwalken under den årlige Fashion Week, der løber af stablen ved siden af Natural History Museum. For smart og trendy tøj skal man kigge i de mange butikker langs med Oxford Street eller i det populære Harrods.

London er en travl metropolby som får enhver til at føle det travle og summende liv. London er meget mere end Fish 'n' Chips, the Queen, Piccadilly, punk, bygninger og parker. London er farverig, en blanding af en moderne metropolitan der samtidig er traditionel, crazy og ikke mindst fascinerende. London er kendetegnende for dens vilde temperament, hotte rytmer, den sidste nye mode, moderne og klassiske musikscene. Et multikulturelt samfund, beriget af folk fra hele verden, der alle har sat deres præg, gør London til en by med forskellige traditioner, kulture, aromaer og farver.

London er by fyldt med musik og kultur. I 60erne blev der danset til The Beatles, i 70erne til David Bowie og i 80erne skabte Gilles Peterson sit pladeselskab Acid Jazz og Damon Albarn, som frontfigur for gruppen Blur, introducerede verden for Britpop i 90erne. Desuden har også punkkulturen haft stor indflydelse på musikscenen i London. Byen kan tilbyde en masse kulturelle oplevelser, der er mange verdenskendte teatre, heribland National Theatre og klassiske koncerter i Royal Opera House. En aften i London byder på alt mellem himmel og jord!


LISA! sprogkurser »

Dit sprogkursus foregår på London Southbank University i Southwark area of London. Her finder man bl.a.  the Tate Modern Gallery and the Globe Theatre.


Rejse »

Kære forældre,
Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler at I bestiller en flybillet til London Heathrow eller Gatwick lufthavn eller togstationen St. Pancras Eurostar terminal. I lufthavnen vil de unge blive modtaget af vores lokale personale og blive bragt til deres indkvartering. Bemærk venligst at der er faste ankomst- og afrejsedage og at de begge er på onsdage.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .