LISA! Sprogrejser

Totnes

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I TOTNES

Tilbud til voksne

Totnes er en af de smukkeste destinationer i Storbritannien, og hjem for mange nyudsprungne unge kunstnere og designere. Indbyggerne i denne charmerende by, lever i harmoni med naturen og fører en grøn livsstil helt i spænd med det skønne engelske landskab.

#


3 gode grunde til TOTNES:

  1. Stort udbud: Explorer Kursus, Sprog og Kultur, Familieferie
  2. Top Venue: lær engelsk i en smuk by med progressive ideer
  3. Kvalitet: Historisk skolebygning, med omfattende fritidsfaciliteter, internationale deltagere

 

Totnes har godt 7500 indbyggere og er beliggende i Devonshire, i det sydøstlige Storbritannien. Legenden siger, at Brutus fra Troy engang gik i land her og grundlage Britania. I dag er mange af Totnes indbyggere kunstnere, designere og fortalere for økologi. Befolkningen lever i harmoni med naturen og hinanden. Byen er hjem for Dartington College of Arts, der er verdenskendt for sin postmoderne kunst, litteratur og multimedie instalationer. Grundlæggeren af Bauhaus Walter Gropius, den irske manuskriptforfatter og Nobelprisvinder i litteratur, George Bernard Shaw samt den engelske skulptør Henry Moore boedet alle i Totnes i det 20 årh. og elskede byens charme. Det er en behagelig by, da man nemt kommer omkring til fods.

 

null

 


LISA! sprogkurser >>

Skolen er beliggende på High street, i hjertet af Totnes, omgivet af økologiske butikker, restauranter og kunstforretninger. Dartmoor national Park og kysten ligger ikke langt  derfra.  Selve skolen holder til i Gate House, en bygning der er indbygget i den gamle bymur og som er over 300 år gammel. Bygningen er  en af de mste kendte bygninger i Totnes.

 


Akkrediteringer>>

Skolen er anerkendt af British Council og medlem af English UK. Skolen har ansat nogle af det bedste engelsklærere til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst til sprogkursus >>

Ved ankomsten til Totnes tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejser >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til London Heathrow, Bristol eller Exeter. Fra London Heathrow, tag da Heathrow Express til London Paddington (ca. 15 min, 18 GBP). Fra London Paddington tag toget til Totnes (3 timer, fra 25 GBP). Alternativt kan du bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (For priser og tidspunkter, se venligst linket Pris i menuen). For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.





Efter sprogkursus - Højdepunkter i Totnes:
 

  • Pub besøg og Pub Quiz aftner

  • Køb økologiske produkter fra regionen på 'Elisabeth marked'

  • Nyd udsigten fra  "Totnes Castle '

  • Tag en tur til 'Dartmoor National Park'

  • Besøg det "elizabethanske Museum '

  • Besøg til den middelalderlige herregård 'Dartington Hall'

  • Yoga i parken

  • Surf ved 'Jurassic Coast' .


 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .