LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Los Angeles - Santa Monica | 2 uger fra 9405 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LOS ANGELES - SANTA MONICA

Tilbud til voksne

Vores sprogskole i Los Angeles - Santa Monica har en fantastisk beliggenhed, kun 10 minutters gang fra den gyldne sandstrand og dejlige butikker.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Los-Angeles-Santa-Monica-Strand-Beach-Baden-Sonne-Surfen

 

3 gode grunde til LOS ANGELES - SANTA MONICA:

  1. Top Beliggenhed: Lær engelsk på strandpromenaden i et af de smukkeste kvartere i Los Angeles
  2. Kurser: Intensive kurser, individuel undervisning, diplomer sprog, yderligere mulighed 'engelsk og Surfing'
  3. Kvalitet: Lille, pæn skole, hyggelig atmosfære, intensiv pleje


Santa Monica kvarteret er et af de mest berømte steder i USA. De lokale strande har haft mange Hollywood-film og serier som kulisse. Her kan du lære engelsk i hyggelige omgivelser ved havet. Skolen ligger kun 5 minutters gang fra sandstranden og shopping gaden 'Third Street Promenade'. Stranden strækker sig fem kilometer langs Stillehavets kyst og byder på mange sports- og fritidsaktiviteter. På molen er der en forlystelsespark med et berømte pariserhjul. Hvis man er i Santa Monica, kan du støde på restauranter som "Chez Hay» og mange Hollwood-stjerner. I galleriet 'Bergamot Station' er der moderne kunst og gratis events.  Gå man en tur langs stranden kommer man til den berømte Venice Beach. Der er en halv time i bil til Hollywood.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Los-Angeles-Santa-Monica-Strand-Surfen-Surfbretter

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Los Angeles - Santa Monica er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Man bor i nøje udvalgt indkvartering, fx hos en lokal værtsfamilie,, delt skolelejlighed eller i et studieværelse kun 10-15 minutters gang fra skolen.


Akkrediteringer>>

Vores sprogskole i Santa Monica er en mindre uformel og hyggelig skole. De små klassestørrelser med et maksimum på 10 deltagere giver optimale læring. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til Santa Monica tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.
Efter undervisningen vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder aktiviteter flere gange om ugen. Skolens personale er også altid behjælpelig med info om nattelivet, shopping og hvor den besste kop kaffe kan købes.


Rejse >>

Fra lufthavnen i Los Angeles kan du nemt nå din indkvartering med offentlig transport. Alternativt kan du bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (For priser, se venligst linket Priser i menuen)
Efter sprogkursus - Højdepunkter i Los Angeles - Santa Monica:
 

  • Jogging på stranden og shoppe rundt ved'Third Street Promenade'

  • Nyd en drink og udsigt på tagterrassen af 'Shangri La-hoteller'

  • Køre en tur på cykel langs stranden til Venice Beach

  • Vandreture i Santa Monicas bjerge

  • Tag en ridetur med heste fra  Ocean Park Ranch

  • Gå i Harvelle s Blues Club

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .