LISA! Sprogrejser

New York - Brooklyn

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I NEW YORK - BROOKLYN

Tilbud til voksne

Atmosfæren på vores skole i Brooklyn er velkendt og komfortable. På opholdsrum er ikke langt væk. Brooklyn er fuld af interessante mennesker og trendy butikker.

LISA-Sprachreisen-Englisch-New-York-Brooklyn-Bridge-Brooklyn-Heights-Hudson-Meer


3 Årsager til NEW YORK - BROOKLYN:

 1. Top Beliggenhed: familiær atmosfære i hjertet af Brooklyn med fantastisk udsigt over Manhattan
 2. Kvalitet: moderne skole, internationale deltagere, business kurser
 3. Nærliggende Overnatningssteder


Brooklyn, New York har sin helt egen charmerende karakter. Her finder du gratis parkering, en masse af familier her og se live rotere langsommere end i Manhattan. Den berømte Manhattan skyline er af 'Brooklyn Heights ", men altid i betragtning. Times Square er let nås med metro på 30 minutter. Brooklyn har en livlig, progressive kunst og kulturelle scene. I New Yorks andet distrikt du slentre i weekenden på en af loppemarkeder eller sidder i chatten i en af cafeer. Internationale delikatesser, charmerende antikke butikker, små gallerier eller vintage butikker kan findes mens spadseretur rundt om hvert hjørne. Om aftenen kan du høre ny musik i en af barerne eller danse til elektroniske lyde i en klub, som "Denne n 'That' eller 'Mister Saturday Night".

 

null

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i New York - Brooklin er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en sommerbolig eller i en skole-lejlighed. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole er akkrediteret af University i staten New York Education Department. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til New York. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i New York - Brooklyn:
 

 • Alt Om Brooklyn oplevet i den Brooklyn Historical Society

 • nyde den Brooklyn Bridge Park udsigt over Manhattan

 • gå på tværs af Brooklyn Bridge

 • Dancing go Dette' n That

 • tage en guidet kulinarisk rundtur

 • Lær Lokale militære historie i 'BLDG 92'

 • I den botaniske have picnic

 • besøge den zoologiske have i Prospect Park

 • en tur på den historiske rutschebane Cyclone på Coney IslandVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .