LISA! Sprogrejser

San Diego - Beach 2024

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i San Diego - Beach

Med mere end 70 miles sandstrande, året rundt solrigt vejr og moderne faciliteter, vores sprogskole i San Diego Beach det perfekte miljø at lære i et par uger til flydende engelsk og i øvrigt for at opdage en af de mest livlige og smukke byer i USA.

Vores sprogskole i San Diego - Beach ligger i en moderne bygning i det livlige strand kvarter Pacific Beach. Vores skole ligger kun 3 minutter fra stranden og Crystal Pier, en dock i det krystalklare vand væk. Centrum af San Diego er inden for rækkevidde på cirka 30 minutter med offentlig transport.


Organiseret fritid program >>

Efter klassen, tid nok San Diego og den spændende strand kvarter Pacific Beach er fortsat at udforske. Pacific Beach tilbyde kilometer lange sandstrand og talrige underholdningssteder, såsom hyggelige strandbarer for at nyde vores studerende mange muligheder California liv. Udover vores studerende det sted entusiastiske surfere og universitetsstuderende. Hertil kommer, efter klasser hver uge er organiseret en lang række fritidsaktiviteter. Vores venlige skole team giver bl.a. City Tours, Sports aktiviteter på stranden og et besøg i zoologisk have. I weekenden vores studerende uforglemmelige udflugter som en Las Vegas tur eller en tur til Grand Canyon.


Engelsk & Surfing >>

På vores sprogskole i San Diego, tilbyder vi engelsk kurser i forbindelse med store fritidsaktiviteter. Så du kan tage del i et professionelt surfing skole efter sprogkurset surf lektioner. Kurset finder sted på to eftermiddage om ugen med en samlet varighed på 4 lektioner af 50 min om ugen (2 gange to lektioner). Våddragt og surfboard til rådighed og er inkluderet i prisen.


 

Sted

3 minutes walk to the beach
2 minutes walk to the city center

Skolens udstyr

lift
fællesrum
8 klasseværelser
3 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

klasseværelse
klimareguleret
nem adgang til klasseværelser

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver mandag: hvis startdatoen er helligdag begynder kursus tirsdag.

Undervisningmateriale

Uddannelsesmaterialer inkluderet i prisen

Akkrediteringer

SEVIS
CEA

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .