LISA! Sprogrejser

San Francisco

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I SAN FRANCISCO

Vores sprogskole i San Francisco vil finde sted midt Downtown, kan havet nås på 10 minutter. San Francisco er en af de smukkeste og formentlig en af de mest farverige byer i USA.

#

 


3 Årsager til SAN FRANCISCO:

 1. Top placering: kun 10 minutter til molerne og havet
 2. Eksamensbeviser, business kurser, Bildungsurlaub
 3. reserveres fra 16 år i en bolig i værtsfamilien


Den LISA! Sprogskole i Downtown San Francisco er blot et stenkast fra den "Flatiron Building ', Chinatown og bropillerne væk. Vores intensivt kursus er anerkendt som Bildungsurlaub. Vi tilbyder også privatundervisning. Vores skole er omgivet af mange butikker, restauranter og caféer. Med den "Cable Car", man passerer gennem stejle gader til "Fishermans Wharf" eller forlystelsesområdet "Pier 39". Fra den "Cliff House" på vestkysten af ??halvøen har den bedste udsigt over Golden Gate Bridge ved solnedgang. I San Francisco, har folk fra hele verden skabt et nyt hjem. Chinatown er det største distrikt i sin art i USA. Ægte kinesisk te, håndmalede silketørklæder og Handleserei kun foretages der. Om aftenen revelers styrke med burritos og salsa i Mission District, så i nattelivet i Castro-kvarteret eller i trængsel og travlhed af 'Folsom Street' dykke.

 

LISA-sprachreisen-englisch-san-francisco-bruecke-freizeit-spaziergang-stadt-strand-meer

 


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i San Francisco er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensivt kursus i San Francisco er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er medlem af den faglige sammenslutning engelske USA og er anerkendt af ACCET. På kurserne tager studerende deltager fra hele verden. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Klasser afholdes formiddag og eftermiddag i bytte. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af ??aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til San Francisco. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i San Francisco:
 

 • Tage en tur på molen og se på det blå hav

 • Sea Lions ser på 'Cliff House'

 • Oplev den "svævebane" byen

 • Besøg den tidligere fængsel ø Alcatraz

 • Tag en tur til den "Yosemite National Park '

 • Se et baseball spil i Kæmpens AT & T Park '

 • Tag en sejltur i "San Francisco Bay '

 • Langs stranden jogging

 • Under en tur til den gigantiske træer af 'Muir Woods'

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .