LISA! Sprogrejser

Granada

 
76 24 53 33
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I GRANADA

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Granada-Alhambra-Parador-Generalife-Sehenswuerdigkeiten-Andalusien


Granadas akitektur er stærkt præget af arabisk akitekturer, med sin farvefulde mosaikker. Granada er hovedstad i provinsen af samme navn og en farverig studenterby i regionen Andalusien. Byen tilbyder en skøn udsigt mod den sneklædte bjergkæde Sierra Nevada, der er velegnet til skiløb frem til slutningen af april. Fra 'El mirador de San Nicolás' får du den smukkeste udsigt over bjergene og La Alhambra, der er en gammel arabisk fæstning. Den mest berømte bygning i Granada er det enestående arabiske fæstning La Alhambra, der er omgivet af hemmeligheder og kærlighedsfortællinger. Det siges at sultanens datter og en af hans vagter havde en kærlighedsaffære i fæstningens have i sommerpaladset El Generalife. En spadseretur igennem den gamle arabisk bydel Albaycin tillader et lille kig ind i den arabisk verden, hvide bygninger, snævre gader og masser af tehuse, der lokkerr gæster til sig med sin skønne duft.Om aftenen kan man rigtig mærke at Granada er en by med mange studerende. Barerne omkring Plaza Nueva er fulde af studerende der hygger sig med venner og nyder en Tinto de Verano (rødvin, Fanta og isterninger) og Granads gode tapas.  Denne gamle Andalusiske tradition med gratis småretter der medfølger ved servering er kun tilgængelig i Granada og omegn,­ så vær sikker på at få mest mulige ud af det! Ved midnatstid er det videre på pub, med en drink og go musik, gerne i området omkring Calle Elvira eller Pedro Antonio.


LISA! sprogkurser >>

Vores skole er i centrum af Granada. Der er et utal af caféer og barer lige i nærheden af skolen. Vores skole har 7 moderne og indbydende klasseværelser, et lille bibliotek, computerrum og et fællesrum. Der er studerende fra hele verden og alle lærere er specialiserede i at undervise i spansk som fremmedsprog. Skolen har et fremragende ry, så tag imod tilbuddet om en førsteklasses undervisningsoplevelse og lær spansk i Granada! DU har mulighed for at kombinere et Standard Kursus med  flamenco dans eller guitar. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; tradionel spansk tapasbar, en byrundvisning i Granada og det gamle kvarter Albaycín, tur i biografen eller spansk filmaften, samt besøg på La Alhambra. Ture til nærliggende byer som Sevilla kan også arrangeres.


Akkrediteringer >>

Effektiv undervisning og fortræffelig kvalitet for pengene. Skolen har ansat nogle af de bedste lærere, der alle har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Granada eller Málaga lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (Granada 377 DKK; Málaga 1.283 DKK hver vej.) Busser afgår hver time fra Malaga lufthavn til Malaga busstation. Her fra går der busser til Granada ( det koster ca. 91 DKK og tager ca. 1,5 time). Yderligere information angående tider findes på www.alsa.es. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontakt oplysninger finder du i kolonnen til højre.


Gratis rådgivning
Send