LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Ibiza | 2 uger fra 5205 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I IBIZA

Tilbud til voksne

Ibizas kilometer lange drømmeagtige strande strækker sig så vidt øjet rækker og byerne langs kysten er fulde af liv og musik. Længere inde i landet kan du nyde det smukke landskab og gå en tur på vandrestierne mellem de skønne lavendelmarker.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Spanisch-Spanien-Ibiza-Party-Strand-Entspannen-Sonnenuntergang  

Ibiza er den tredje største ø på de Baleariske Øer og ligger godt 70 km. fra det spanske fastland. På denne skønne Middelhavsø kan du nyde helt fantastiske strande, både med fint hvidt sand, rå stenstrande og skarpe klipper – glem ikke at tage en forfriskende dukkert i det krystalklare blå hav! Maleriske bugter med små hyggelige fiskerlandsbyer, klipper der tager pusten fra én og et frodigt grønt landskab, hvor man kan tage en skøn cykeltur er hvad du kan forvente at møde på denne fantastiske solskinsø. Fra april til oktober oser øen af liv, besøgende tager del i byens mange populærere sommer-fester og samles på strandene og nyder det skønne vejr eller får sig noget lækkert at spise på nogle af de mange restauranter. I vintermånederne fra november til marts, byder øen på et mildere men solrigt vejr, hvor man rigtig kan nyde naturen, vi kan anbefale den skønne udsigt fra øens højeste punkt, bjerget Sa Talaia.  Både Ibiza og naboøen Formentera er begge populære destinationer hos kunstnere, dette skyldes det magiske lys samt romantiske landskab som man finder på øen. Ibiza med sine skønne strande, lune sommernætter og festlige natteliv tiltaler mange unge mennesker.


LISA! sprogkurser >>

Sprogskolen ligger lige midt i centrum af Ibiza by, meget tæt på den historiske bydel og en masse barer, caféer og restauranter. Alle undervisningslokalerne har aircondition, moderne installationer og store vinduer. Der er også et hyggeligt fællesrum, hvor de studerende har mulighed for at bruge tid sammen, også efter skoletid. Skolen har internetadgang og et lille bibliotek og stranden ligger indenfor gåafstand.


Akkrediteringer>>

Skolen er medlem af Madrids Handelskammer og anerkendt af Instituto Cervantes. Alle underviserne er indfødte og uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller et fly til Ibiza og tager offentlig transport fra lufthavnen til din indkvartering. Bus nr. 10 kører direkte til centrum ( tager ca. 30 min og koster ca. 23 DKK), herefter kan du tage en taxa videre til din indkvartering (Ibiza, 415 DKK vej). Alternativt kan du bestille skolen transferservice (For tider og priser, sevenligst linket Kurser og Priser i menuen til venstre). For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til venstre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .