LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Malaga | 2 uger fra 5735 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I MALAGA

Tilbud til voksne

I Málaga skinner solen ved Costa del sol på de badende turister om dagen, og om natten diskoteks lyset fra de mange farvefulde barer.

LISA-Sprachreisen-Spanisch-Malaga-Pool-Maedchen-Wasser-spritzen-baden-Sonne-Andalusien


I Andalusien finder du mandeltræer, citronlunde, araberheste og flamencomusik, der lidenskabeligt hylder Andalusien. Spansk i Málaga er sprogkursus ved hav og sol. Ved dette smukke kystområde i Andalusien forkæles vores studerende luksuriøst som på en eksotisk ferie - skønne strande , masser af sol og krystalklart blåt hav. Stik af fra den kolde danske vinter og tag til det lune vejr i Málaga, hvor temperaturen i vintermånederne kan snige sig op på hele 20°C. For den bedste udsigt over havet, havnen og den gamle bydel, skal du tage til Gibralfaro, der oprindeligt fungerede som fyrtårn. Udsigten er særlig klart om morgenen og om aftenen, skinner solen smukt på husene ved solnedgang. Lige rundt om hjørnet finder du La Alcazaba, en gammel muslimsk militærfæstning bygget i det 11. århundrede af de muslimske herskere. I centrum af Málaga finder du Picasso museet, det ligger i det hus hvor Picasso blev født, og fungere nu som museum med over 200 af hans værker, en meget smuk katedral og en tyrefægter-arena, som tiltrækker et stort antal besøgende hvert år. Om natten, vækkes gaderne 'Calle Beatas' og 'Calle Granada' til live. På typisk spansk manér mødes man her ved midnat for at gå på de mange barer og natklubber som eksempelvis 'Malagueta,' eller på 'Plaza de la Merced.' til ud på de lyse morgentimer, der sluttes af med lidt morgenmad i form af kaffe og ristet brød , såkaldt 'cafe con leche y una tostada'.


3 gode grunde til  MALAGA:

 1. Kvalitet: Lær spansk i en andalusisk villa med swimmingpool og have
 2. Mange kurser: Standard, intensiv, eksamensforberedelse, privattimer, grupper, tennis kurser
 3. Sprog - og kulturkurser for deltagere i alderen 50 og derover

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Spanisch-Spanien-Malaga-Strand-Meer-Berge-Urlaub

LISA! sprogkurser >>

LISA!s sprogskole er en af de smukkeste skoler i Spanien og er beliggende i et meget roligt kystområde, modsat mange andre skoler. Faktisk er der så roligt at undervisningen kan holdes i skolens have! Vores villa ligger i et stille beboelsesområde, lige i nærheden af stranden og med byens centrum inden for overskuelig rækkevidde med bus. Poolens blå vand inviterer til en kølig dukkert under solbadningen. Den Andalusiske terrasse, med skyggefulde træer og en grill, giver rig mulighed for at lære de andre medstuderende at kende og at øve dit hverdagsspansk.
Skolebygningen består af ni smagfuldt indrettede klasseværelser. Computere med internetadgang er gratist tilgængeligt i den arabisk udsmykkede 'bodega', der ligeledes tilbyder fjernsyn med internationale kanaler, videofilm og et bibliotek. Det er muligt at leje cykler og mountainbikes på skolen. Skolen organiserer et rigt fritids- og kulturprogram inklusiv udflugter til Granada, Sevilla, Cordoba, og Marokko.En babysitterservice er tilgængelig for familier med små børn. Du har også mulighed for at modtage tennistimer ved siden af dit sprogkursus 5 eftermidage pr. uge.


Akkrediteringer>>

Kvalitetsledelse og fortræffeligt sprogniveau. Flotte omgivelser. Medlem af Instituto Cervantes og ACEM, EEA, FEDELE. Skolen har ansat nogle af det bedste lærere, alle undervisrne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Málaga lufthavn, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering ( 415 DKK hver vej.) Bemærk venligst at hvis du skal bo i lejlighed, villa, delt skole lejlighed eller kollegium, og du ankommer i mellem 22.00 - 08.00, er du nødsaget til at booke vores transfer service. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen tilv enstre.


Efter sprogkursus - Højdepunkter i Malaga:
 

 • Churros og chokolade i 'Casa Aranda'

 • Lær andalusisk historie omkring fæstningen "Alcazaba" og slottet 'Gibralfaro'

 • Vinsmagning i Bodega 'El Pimpi '

 • Badning og dykning på stranden 'Playa El Palo'

 • Lær at danse Flamenco

 • Besøge byfesten i Málaga i august

 • Tag på vandretur ved floden 'Rio Chillar'

 • Tur til Marokko med færge fra Malaga

 • Besøg det berømte Alhambra i Granada

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .