LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Valencia | 2 uger fra 6035 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPANSK SPROGKURSER I VALENCIA

Tilbud til voksne

Værten for America’s Cup forstår at forene videnskab, kultur og traditionelle festivaller. Fyrværkeri oplyser ofte byens gader, der er hjem for ‘Paella’ og spanske appelsiner.

null


 

Byen er hovedstad i provinsen Valencia i den sydøstlige del af Spanien, og ligger blot en to timers færgetur fra Ibiza. Valencia har en befolkning på omkring 1 million indbyggere. Valencia er kendt for sine store festivaler og for at have et af de største museums komplekser i hele Spanien, det kendte La Ciutat de les Arts i les Ciències. Dette museumskompleks indeholder en samling af byens vigtigste museer, en opera, en 3D biograf og det største Akvarium i Spanien, hvor man kan se hajer, søløver, pingviner og mange forskellige typer koraller. Valencia er også kendt for sin venlige og impulsive befolkning. Den mest populære festival i byen er Las Fallas der løber af stablen i marts. Kæmpe figurer af farvet træ, papir og pap pryder gaderne til ære for San Jose og den sidste dag af den i alt fire dage lange optog tændes der fakler.  Den mest berømte bygning er Lonja de la Seda, en bygning hvor der handles med silke, som dateres tilbage til det 14. århundrede. I dag er det hjemsted for Valencias Kultur Akademi. Takket være sin smukke gotiske arkitektur, blev det optaget på UNESCOs Verdensarvliste i 1996.

 


LISA! sprogkurser >>

Skolen ligger i en stille gågade i hjertet af Valencia. Både den gamle bydel, El Barrio del Carmen, markedet og katedralen er indenfor gåafstand. Tæt på er der hyggelige gågader, caféer og restaurante. Skolen er en arkitektonisk seværdighed designet af unge kunstnere og hvor der hersker  en enestående atmosfære. Skolen har 9 undervsiningslokale og et opholdsrum med sofaer og musik, hvor man kan spise og hygge sig. Der er gågadeområde nær, tapasbarer, restauranter, biografer og internet cafeer. Den gamle bydel. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; velkomstfest, byrundvisning, sightseeing tur, kontakt til spanske studerende, kunstkurser, sejlads og vndsurfing, hesteridning, tennis, squash, spansk madlavning, flamenco-guitar, er også en mulighed.


Akkrediteringer>>

Vores spanskskole er anderkendt a Instituto Cervantes og medlem af Tandem International, IALC, FYTO, ALTO, FEDELE og AMEELE. Skolen har ansat nogle af det bedste lærere til at undervise i spansk. Alle undervisrne har spansk som modersmål og er uddannet til at undervise i spansk som fremmedsprog.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til Valencia, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering,  eller du kan bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (for pris se venligst link Kurser og priser i menuen til venstre.) For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser. Vores kontaktoplysninger finder du i kolonnen til venstre.


Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .