LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Firenze | 2 uger fra 10339 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ITALIENSK SPROGREJSER FOR UNGE I FIRENZE

I påske-, sommer- og efterårsferie kan du lære med os italiensk i Firenze. I den smukke hovedstad i Toscana er der en masse at opdage. Her møder du kendte mennesker og bygninger fra kunst og historie lektioner og hendes gnave den bedste is.

LISA-sprachreisen-italienisch-Florenz-stadt-sightseeing-Santa-Maria-del-Fiore-kuppel-sehenswuerdigkeiten  


3 Årsager til FIRENZE:

 1. smukke skole midt i den gamle by, ikke langt fra domkirken
 2. Italiensk kurser i påske-, sommer- og efterårsferie reserveres
 3. interaktive lektioner, antal af udendørs aktiviteter, internationale deltagere


Florence er smuk, der er mange butikker, sko butikker, caféer og små markeder. Den bedste modebutikker kan findes på "Via Tornabuoni«. Du opdager med os byen med en bytur, besøgte os storslået ausstaffierte kirker, Boboli Gardens eller se på den 'Piazza Michelangelo' berømte skulptur af David af Michelangelo. Du kan verdensberømte kunstsamlinger, som et kig på Uffizi. Efter italienske lektioner vi arrangere en film eftermiddag med z. B. «Rossellini'- eller 'Fellini-film«. Du kan forlade dig inspireret og selv producere deres egne film! Kun skriver sine filmmanuskripter på italiensk, så du filmer. Sammen går vi efter. B. den middelalderlige Siena, Pisa Skæve Tårn eller til Viareggio at svømme på stranden. Sammen spiller vi volleyball, fodbold eller svømning i poolen for at væddemålet. Vi har en picnic og en stor fest på skolen.
 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Italienisch-Florenz-Freizeitprogramm-Kulturprogramm-Ausfluege

 

LISA! Sprog Rejser til studerende »

LISA! Sprogrejse for unge er perfekt organiseret, kærligt passet og moderne design sprogkurser for børn og unge i udlandet. På vores skole i Firenze dit barn er varmt så ud. Vores guide og skolens team er altid til rådighed som kontaktperson. I dagbogen kan du finde datoerne for starten af kurset. I løbet af kurset lever de studerende i udvalgte værtsfamilier. I Firenze, tilbyder vi også sprogkurser for voksne. Oplysninger om vores italienske sprogkurser for voksne kan findes under menupunktet "voksne". Vores servicerede Sprogrejse for unge er stærke premium-programmer. Hvis du ønsker at gøre sproget rejse til dit barn (16 år) mere favorable, er der mulighed for at deltage i en voksen sprogkursus uden overvåget rekreative program på nogle af vores skoler.


Akkrediteringer »

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer for studerende Kurser. Vores skole er Region Toscana - anerkendt Certiquality og CSN og er medlem af ECL og EDUITALIA. Det er også med standarden UNI EN ISO 9001: 2008-certificeret ingen 15180.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten hans LISA! Sprog er modtaget dit barn af vores vejledere eller værtsfamilien i lufthavnen eller togstationen. På den første dag de studerende er inddelt i niveauer efter deres viden. Hos os til dine børn i løbet af skoleferien lære at tale flydende italiensk. På den studerendes sprog tur vil vi forberede din søn eller datter til den professionelle grad før eller forbedre skolernes kvaliteter. Efter kurset, gør vores guider om eftermiddagen sammen med skolen en rekreativ program for studerende. Den weekendophold halv dag eller dagsture samt den fælles tid med værtsfamilien forbeholdes. Bemærk, at der er perioder, hvor dine børn er uden opsyn.


Kom der »

Vi er glade for at bestille dit barn en billig flybillet til Firenze. Flyvning ankomst er uledsaget. Rejsen skulle finde sted om søndagen fra 6:00 til 23:00 ur og afrejse lørdag fra 6:00 til 23:00 ur. Studerende er opfyldt i lufthavnen eller på togstationen i Firenze varmt ved vores venlige skole team og overført til værtsfamilien. Ring til os eller skriv en mail til os. Vi rådgiver dig i detaljer om flyforbindelser, priser og billige flyrejser til Firenze.

Eksempel: fritid program i Firenze (inkluderet i prisen):

 • Byrundtur i Firenze

 • picnic

 • Fest på skolen

 • Gåture i området

 • Tema eftermiddag, for eksempel Skattejagt, skattejagt

 • Film Eftermiddag f.eks med film af Rossellini eller Fellini

 • Fodbold, Volleyball

 • Besøg Boboli Gardens, forskellige monumenter og kirker

 • Weekend udflugt som Siena, Lucca, Pisa, ViareggioAndre mulige fritidsaktiviteter (mod betaling):

 • Besøg til swimmingpoolen

 • Gå spiser is eller pizza

 • Gå ud i diskoteket

 • Tur til en outlet-butik


Vi råder dig fri til studerende Sprog for dit barn og ankomsten og ibrugtagning Italien. Bestil dit sprog rejse eleverne nemt via telefon, e-mail eller med online reservationsblanket.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .