LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Toronto-Lawrence Park | 2 uger fra 7619 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I TORONTO - LAWRENCE PARK

Vores skole er omgivet af butikker og cafeer nær den elegante forstad til Lawrence Park. Her lærer vores studerende engelsk i en stor lav internationalt kollegium atmosfære.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Kanada-Toronto-Lawrence-Park-Unterwegs-Kaffee-Gruppe


3 Årsager til TORONTO - LAWRENCE PARK:

 1. Kvalitet: moderne udstyrede College, internationale deltagere
 2. Learning Intensive engelsk: lektier klubber, værksted, samtale klasser
 3. Kurser: Business English, forberedelse kurser for Sprog Diploma, individuelle lektioner


Vores sprogskole i Toronto - Lawrence Park ligger i hjertet af byen i grønne Lawrence Park område. Fra det veludstyrede skolebygning til havnen på Lake Ontario er kun 30 minutter med metro eller sporvogn. Skolen er et stenkast fra den grønne Eglinton Park, kan nås butikkerne på Yonge Street i 5 minutter.
Eglinton Avenue med butikker, biografer, restauranter og caféer linet op, som ligger i umiddelbar nærhed af et indkøbscenter. Kanosejlads, Vandring og cykling kan være i Sherwood Park, som ligger kun 15 minutter væk fra vores skole. At gå ud, møde de lokale i aften i Queen Street eller i Distillery District, hvis røde mursten industrielle bygninger rumme biografer, teatre, restauranter, barer og klubber. De mange forskellige restauranter er imponerende - i Toronto, er det let at gå i gang med en kulinarisk rejse rundt i verden, uden at overskride bygrænsen.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Toronto - Lawrence Park er kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Toronto - Lawrence Park er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie, i en bolig, i et studie eller en lejlighed.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Skolen hører siden sin oprettelse i 1977 af de førende sprogskoler i Canada. Hun er medlem af brancheorganisationen ALTO, TESL Canada og Sprog Canada og er anerkendt af Sprog Canada og TESL Canada og ALTO. Alle undervisere er specialiserede i at undervise i engelsk som modersmål Fremdsprsache.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Klasser tager sted formiddag og eftermiddag, afhængigt af Level suppleanter. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Toronto. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Toronto - Lawarence Park:
 

 • se et stykke i den charmerende 'Ed Mirvish Theatre'

 • med udsigt over byen om natten fra CN Tower

 • Oplev Toronto i 1920'erne og 1930'erne i "Spadina Museum '

 • slappe af i "Eglinton Park 'på engen

 • gøre en tur fra University of Toronto

 • den trodsige 'Casa Loma' besøg

 • Stand up comedy i 'Absolute Comedy Club' se

 • oplever unge designer butikker, interessante mennesker og god musik på Queen Street

 • gå tilbage i tiden, når man besøger "Black Creek Pioneer Village 'Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

   

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .