LISA! Sprogrejser

New York - Empire State

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I NEW YORK - EMPIRE STATE

Tilbud til voksne

En typisk newyorker overdriver gerne, men samtidig hersker der også
en interlektuel stemning som giver sig udslag i de mange kulturelle
mesterværker der sættes i værk her. Vores skole ligger i hjertet af Manhattan, i Empire State Building på 63. etage nær Madison Square Garden og Macy’s Stormagasin.

LISA-Sprachreisen-Englisch-New-York-Empire-State-Aussicht-Central-Park-Manhattan-Wall-Street-Rockefeller


3 gode grunde til NEW YORK - EMPIRE STATE:

 1. Top Beliggenhed: Lær engelsk i den berømte Empire State Building
 2. Mange Kursur: business kurser, intensivkurser, individuel undervisning, eksamensforberedelser.
 3. Kvalitet: komfortabelt skole, international atmosfære


Sprogkursus i New York - Empire State Building. Udsigten er fantastisk! Vejen til skole er meget imponerende: gigantiske lysende skilte, travle mennesker, gule taxaer, mange butikker, teatre og restauranter på striber. Times Square ligger bare 10 minutters gang fra vores skole, Wall Street og udsigt til Frihedsgudinden i "Battery Park 'kun 25 minutter. Central Park er en stor grøn oase i byen, og kun et kavrter med metro fra skolen.

 

LISA! sprogkurser >>

Engelsk sprogkurser med indkvartering i familie eller kollegium. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema). Skolen har 19 veludstyrede moderne klasseværelser og mange andre fremragende faciliteter inklusiv en opholsstue og multimedie-/ computerrum. Undervisningen er af høj kvalitet og passende for voksne i alle aldre samt folk i arbejde. Det venlige skolepersonale hjælper glædeligt med at arrangere fritidsaktiviteter efter undervisningen som eksempelvis; museumsture, sportsaktiviteter og besøg til New Yorks  mange seværdigheder. I weekenderne kan du også melde dig til en af heldagsudflugterne, eksempelvis en tur tilBoston, Washington DC eller en anden interessant amerikansk by.


Akkrediteringer>>

Anerkendt af ACCET. Medlem af AAIEP, TESOL og NAFSA. Førsteklasses sprogskole i centrum af New York. Alle underviserne har engelsk som modersmål og er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog.


Ankomst sprogkursus >>

Ved ankomsten til New York tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse >>

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til New York, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering, en taxi koster $45-$50 hver vej. Alternativt kan du bestille skolens transferservice, så der står en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering (For priser, se venligst linket Priser i menuen)

Efter sprogkursus - Højdepunkter i New York - Empire State:
 

 • Nyd udsigten fra 63. etage af Empire State Building

 • Morgen tur i Central Park og se byen vågne op

 • Tilbring dagen i  'Rockefeller Center'

 • Sy neonlysene På "Times Square"

 • Besøg  'MoMA - Metropolitan Museum of Art'

 • Se et show på Broadway

 • Shopping på 5th Avenue

 • En tur på den historiske rutschebane "Cyclone 'på Coney Island 

 

Gratis rådgivning
Send