LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Bournemouth - Park | 2 uger fra 7739 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BOURNEMOUTH - PARK

Vores sprogskole i Bournemouth - Park imponerer med sin høje kvalitet og en fredelig beliggenhed i en typisk engelsk, eksklusivt beboelsesområde. Sandstranden og havet er inden for rækkevidde til fods.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-England-Bournemouth-Park-Sport-Strand-Meer-Gruppe


3 Årsager til BOURNEMOUTH - PARK:

 1. Komfort: veludstyrede campus, internationale deltagere
 2. Pyntegrønt: Skolen er omgivet af parker og idrætsanlæg
 3. Korte afstande: stranden og centrum inden for en 10 minutters gang


En LISA! Sprog tur til Bournemouth giver dig mulighed for at leve ved havet i hjertet af det sydlige England. Vores skole er kendetegnet ved sin kvalitet og rolig beliggenhed i et eksklusivt boligområde. Byens centrum og stranden er kun 10 minutter væk. Den populære badeby har smukke gyldne sandstrande og fortryllende landskab.
Havvandet er meget ren og Bournemouth, med sine victorianske haver og huse er meget velholdt. Traditionelt de lokale nyde et spil hest sport eller på golfbanen. I mange typiske barer og restauranter, er det tilrådeligt at prøve regionale specialiteter. For shopping fra den slagne vej, du slentre gennem Westbourne. Gennem "New Forest 'vride gamle stier og stadig vilde heste, der løber gennem det høje græs.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Bournemouth Park er kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensivt kursus i Bournemouth Park er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.

Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er medlem af den faglige sammenslutning engelske UK og er akkrediteret af British Council og Edexcel. På kurserne tager studerende deltager fra hele verden. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London Heathrow eller London Gatwick. Fra lufthavnen er der en direkte bus til Bournemouth. Varigheden er afhængig af lufthavnen mellem 2 eller 3,5 timer. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Bournemouth - Park:
 

 • Beundre luftballon 'Bournemouth Eye' synspunkter

 • Besøg 'Oceanarium'

 • Golf i 'Meyrick Park' ligger 5 minutter fra skolen

 • Lær at spille cricket i den 'Dean Park Cricket Ground'

 • en cykeltur langs stranden virksomheder

 • Wild Horses ser på en vandretur gennem de gamle skove omkring Bournemouth

 • Kunstskatte at beundre i den victorianske Villa 'Russell-Cotes Museum'

 • Se bag kulisserne på et backstage rundvisning på den 'Pavilion Theatre'

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.
 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .