LISA! Sprogrejser

Bournemouth 2024

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

SPROGSKOLE i Bournemouth

Siden 1979, vores skole uddannelse er et af de førende centre for engelsk i Bournemouth og har et fremragende ry i hele verden. Skole Kvaliteten sprog underviser internationale studerende, er der relativt få tysktalende. Et sprog tur til Bournemouth er velegnet til engelske lærere, studerende og voksne i alle aldre.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-Bournemouth-Sprachschule-Haus-Schulgebaeude-Garten-Leute-treffen-Blumen-Sommer-Meer-strandnah

Vores sprogskole er centralt beliggende - byens centrum og stranden kan nås på cirka 10 minutter med bus. Skolen bygning blev bygget 120 år siden i victoriansk stil og er nu saneret moderne. Parken Dronningens Park ligger meget tæt på skolen, her kan det være efter skole lære gorgeous i landet.

Den høje kvalitet af skolen skyldes engagement vores skolehold, der udøver sin profession med hjerte og sjæl. Skolen er blandt andet specialiseret som et uddannelsescenter for engelske lærere. Hun er en af verdens få etablerede sprogskoler, der tilbyder specialiserede kurser for udenlandske engelske lærere og professorer som holdundervisning. De specialiserede kurser inden for turisme og hoteldrift udføres professionelt.


Organiseret fritid program »

 

Den venlige skolens team meget glade for at organisere teater, kulturelle og skotske danse eller teater besøg for de studerende, samt udflugter i weekenderne til z. B. Bath, hvor de gamle romere allerede vidste, hvordan man bruger de varme kilder som et badeværelse, i Storbritannien hovedstaden London, i den gamle universitetsby Cambridge og Oxford eller Isle of Wight.

 

Vigtigste kursus for lærere »

Engelske lærere, hvis modersmål ikke er engelsk, vil blive trænet i vores Teacher Training Centre i Bournemouth, Winton i at undervise i engelsk som fremmedsprog. Læreren Kurset henvender sig til primære, virkelige, sekundære og erhvervsskolerne skolelærere. Den studerende skal være fagligt uddannet som en engelsk lærer. I klassen er begge undervisningsmetoder diskuteret, samt perfektionere de sproglige færdigheder. Kurset har til formål at bringe lærere sammen fra hele verden og finder sted i et specielt anført lærere kurser bygning, omkring 20 minutters gang fra hovedbygningen i vores sprogskole i stedet. Så en meget interessant og intensiv udveksling finder sted.

Blandt andet kan følgende prioriteter behandles i klasseværelset:

  • fonetik

  • Undersøgelse af tekster, f.eks. Fra aviser og andre teksttyper, behandling af digte

  • Undervisning store grupper

  • rollespil

  • Undervise i engelsk for voksne

  • korrektion teknikker

  • Moderne undervisningsmetoder

  • moderne engelsk


Specialiserede kurser for erhvervet »

Det Intensive Course er en kombination af General English (standard kursus) og 1 valgfag (til 4 lektioner om ugen) English specialist. Studerende vælger fra følgende områder:

  • Udtale & Conversation

  • Læsning, stavning og forståelse

  • Rejse og transport

  • Medier og Kultur

For dem, der gerne vil beskæftige sig mere intensivt med et bestemt fagområde, Super-Intensive Course er. Her får de studerende ud over de lektioner i General English (standard kursus) 8 lektioner engelsk for en uge og vælge 2 emner fra de valgfag, der er anført ovenfor.

Begge versioner af det intensive kursus er også tilgængelig som Business kursus, der blandt andet følgende emner relateret til erhvervslivet, er omfattet:

  • Skrive Business Letters

  • præsentationer

  • business forhandlinger og diskussioner

  • Opkald / mail trafik


sprog certifikater »

På vores sprogskole i Bournemouth tilbyder vi følgende eksamensforberedende kurser: Forberedelse til eksamen IELTS og Cambridge Certificate (FCE, CAE, CPE,)

Bemærk venligst:

  • Mindst et lavere mellemniveau af deltagelse i disse kurser (FCE: B1; CAE: B2; CPE: C1, IELTS: B1). At deltage i et forberedelseskursus er derfor underlagt en klassificering test før kurset starter.

  • Prøverne finder sted i den sidste uge hovedsagelig. Derfor kan vi kun tilbyde begrænset undervisning muligt.

  • Ansøgning om tilmelding til IELTS eksamener online!

  • IELTS: Eksamenstilmelding skal foretages 2 måneder i forvejen senest. Under www.ielts.org for mere information og tilmeldingsblanketten at udfylde.

  • Undersøgelsen gebyr skal betale på stedet. Mængden af undersøgelsen gebyr, skal du se de oplysninger i tabellen.


 

  

Sted

10 minutter med offentlig transport til stranden
10 minutes by public transport to the city center

Skolens udstyr

restaurant
bibliotek
boghandel
16 klasseværelser
34 computerarbejdspladser

Klassens udstyr

klasseværelse
tavle

Internet adgang

uden ekstra gebyr
WI-FI

Kursus start

hver mandag: hvis startdatoen er helligdag begynder kursus tirsdag.

Undervisningmateriale

Uddannelsesmaterialer inkluderet i prisen

Akkrediteringer

English UK
British Council
IALC
RALSA

Barrier free

Sprogskole for bevægelseshæmmede personer, der er strukturelt begrænsede eller ikke egnede. Men løsninger er altid mulige. Lad os rådgive dig.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .