LISA! Sprogrejser

Brighton - The Lanes

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I BRIGHTON - THE LANES

På et sprog, tur til Brighton, vores lille skole midt i snoede gader i kvarteret 'The Lanes ". Havet og Brighton Pier er blot 5 minutter væk.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Brighton-The-Lanes-Freizeitprogramm-Royal-Pavilion-Sightseeing-Park


3 Årsager til BRIGHTON - THE LANES:

 1. Top Venue: "London by the Sea" i miniature
 2. Bedste placering: centrale placering i det historiske kvarter 'The Lanes ", er stranden nås på 5 minutter
 3. Kvalitet: lille og venligt skole, beliggende i byens kerne


Vores sprogskole i den ældste del af Brighton ligger i et af de snoede victorianske huse langs de smalle gader i "The Lanes". De farverige facader bjerge charmerende caféer, antikvitetsforretninger og små, trendy butikker. Her opstår stadig nye musik og mode trends.
Herrlich dawdling overlader det til de regelmæssige loppemarkeder i kvartalet. Fra vores skole er kun få meter fra den berømte Brighton Pier og stranden. Ud over at besøge den ældste maritime museum åbnet, 'Sea Life', kan man bruge i Brighton også den ældste elektriske sporvogn. Brigtons kulturelle og musikalske scene er legendarisk, nogle håbefulde britiske musikere kommer fra her. Hvem ønsker at danse udeladt i natklubber eller festivaler lytte til ny musik i det fri, er korrekt i Brighton.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Brighton - The Lanes er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx med en værtsfamilie. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole er akkrediteret af British Council og medlem af UCLES og faglige organisationer Baselt. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London. Vi anbefaler, at du tager bussen til Brighton. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Brighton - The Lanes:
 

 • Browse i papiret business 'krøllet kort'

 • lære hos frisøren "Francos Barbers 'den nyeste sladder

 • Se samtidskunst i den "Art5 Galleri '

 • Dancing på 'Tre Day Brighton Festival «eller» Brighton Fringe'

 • Kør langs stranden med den første elektriske sporvogn i verden

 • Besøg 'Royal Pavilion'

 • I fortiden, rejser i 'Mekaniske Memories Museum'

 • Mountainbiking og vandreture i de smukke omgivelser

 • Oplev den historiske akvariet 'Sea Life'

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .