LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser London - Beckenham | 2 uger fra 8345 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LONDON - BECKENHAM

Tilbud til voksne

Vores sprogskole i London Beckenham finde sted i det grønne hjertet af London. Vores værtsfamilier og overnatning i umiddelbar nærhed af skolen. Byens centrum kan nås på 20 minutter med tog.

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Englisch-England-London-Beckenham-Freunde-Sightseeing-Rote-Telefonzelle


3 Årsager til LONDON - BECKENHAM:

 1. Kvalitet: Små grupper
 2. Smuk campus med have, nærliggende sportsfaciliteter
 3. Lær engelsk i et grønt, roligt kvarter


Beckenham er en af de grønne og velhavende forstæder London, tilbragte fem år af sit liv i rockstjerne David Bowie. Par minutter væk med tog er centrum af London. Oxford Street og alle de attraktioner nemt og bekvemt nås derefter med røret. Vores skole ligger i et victoriansk kollegium bygning med en stor have og en hyggelig cafeteria. Et sportscenter med swimmingpool og fitnesscenter ligger lige overfor. Kun et stenkast væk er en typisk victoriansk palæ i det store park, omgivet af golfbaner og boldbaner. Her man glemmer, at man er i en kosmopolitisk by. »Beckenham Place 'allerede er blevet forkyndt kendte BBC litterære tilpasninger eller Tim Burton film.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-London-Beckenham-16-Plus-Picadilly-Circus-Big-Ben


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i London - Beckenham er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensivt kursus i London - Beckenham er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov. Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig. I London - Beckenham, tilbyder vi studerende klasser i sommerferien. Vi tilbyder i andre skoler i London sproglige og kulturelle ture. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og unge kan findes under menupunktet "studerende".


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores sprogskole er anerkendt medlem af English UK og de faglige organisationer British Council og Edexcel. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også afhentning i lufthavnen eller på togstationen af en shuttle service.

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Beckenham:
 

 • Besøg kronjuvelerne på Tower of London

 • Besøg observatoriet i Greenwich

 • Tag en færge langs Themsen fra Greenwich til Tower Bridge

 • Gå på shopping i Borough Market

 • Street fødevarer omkostninger rundt om i verden i Greenwich

 • Besøg 'Beckenham Place'

 • Se film i den historiske 'Odeon'

 • Nyd en ale i øl haven af 'Rambler Rest'Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .