LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Dublin - Seaside | 2 uger fra 8905 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGREJSER FOR UNGE I DUBLIN - SEASIDE

Unge fra hele Europa i alderen 13 til 18 tager med LISA! til Dublin Seaside for at lære engelsk ved havet. LISA! Kurser i Dublin - Seaside til fornuftig pris, god service, perfekt organiseret kurser for studerende med guided aktivitetsprogram.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Dublin-Seaside-Dun-laoghaire-Irland-Sommer-Boote-Meer-Kueste-Himmel  


3 gode grunde til  DUBLIN - SEASIDE:

 1. lær engelsk nær vandsport Byen Dun Laoghaire, specielt sejlerkursus
 2. Top placering: kun 25 minutter fra Dublins centrum
 3. komfortabelt udstyret campus med moderne sportsfaciliteter og en smuk have


Dit engelskkursus foregår på vores velindrettede campus, blot to kilometer væk fra den smukke badeby Dun Laoghaire.  Her i det største sejlsport og vandsport center i Irland, er der fortryllede strande og små fiskerbåde. Med tog når du på 25 minutter til centrum af Dublin hvor der er Trendy butikker og hyggelige caféer i kvarteret 'Temple Bar' nær Wide floden Liffey. I den ene ende af den smukke 'Dame Street' er det ærværdige Trinity College, i den anden ende står domkirken Christ Church. Efter undervisningen  organiseres sportskonkurrencer, spil eller temaeftermiddage. Der er skuespil, man kan   designe T-shirts besøge museer, bowle, spille bingo eller synge karaoke. Om aftenen arrangerer vi et talent show eller en typisk irsk Ceili Night 'med musik og dans. I weekend vi tage på ture, som i "Irish National Heritage Park 'eller vi kører gennem Wicklow Mountains til" Wicklow Jail ". Du ser klostret Glendalough og spændende kalkstenshuler. Det store LISA! Fritids program og bus pass inkluderet i prisen.

null  


LISA! Sprogkursus i Dublin Seaside »

LISA! Sprogrejse for unge er en oplevelse for livet, læring, kammaratskab, sport aktiviteter og man møder mange børn og unge fra andre lande. På vores skole i Dublin Seaside er guiderne og skolens team altid til rådighed som kontaktperson. Man bor hos lokale familier og med et stort fritidsprogram.  Hvis man er 16 og ønsker et lidt mere frit program,  er der mulighed for at deltage i et voksen sprogkursus uden overvåget opsyn på nogle af vores skoler.


Akkrediteringer »

 Vores sprogskole er anerkendt af ACELS.


Udløbet af dit studiekort sprogkursus »

Ved ankomsten til LISA! Sprogkursus bliver den studerende modtaget af vores guider  eller værtsfamilien i lufthavnen. På den første dag bliver de studerende inddelt i niveauer efter deres viden. Om eftermiddagen og om aftenen går det så løs med aktiviteter og ugentlig halv og heldagstur. Bemærk, der kan være perioder, hvor børnene er uden opsyn.


 
Eksempel: fritid program i Dublin - Seaside (inkluderet i prisen)

 • Besøg på museer og kunstudstillinger

 • Danseaftener og irske 'Ceili Nights'

 • Quiz og temaaftener

 • EU-spil

 • Bingo

 • Karaoke

 • talent Show

 • Lørdage udflugter som i "Irish National Heritage Park",  Wicklow Mountains, »Wicklow Jail" eller til Glendalough eller DunmoreAndre mulige fritidsaktiviteter (mod betaling):

 • sejltimer

 • windsurfing

 • paddling


Bestil dit sprogkursus online ved at trykke på prisen i tabellerne for antal uger og indkvarteringsform.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .