LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser London - Camden | 2 uger fra 8419 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LONDON - CAMDEN

Vores sprogskole i London - Camden vil blive afholdt tæt på den travle Camden Lock Market. De sprogkurser i Camden er perfekte til unge voksne fra 18 til 36 år. Men også for de ældre studerende, der er glade omgivet af unge mennesker, som kurser er egnede.

LISA-Sprachreisen-London-Camden-Regents-Canal-Boote-Hausboote-Fahrrad-Terrasse-Sommer-Spaziergang-Sehenswuerdigkeiten-gruen-in-der-Stadt


3 Årsager til LONDON - CAMDEN:

 1. På forkant: Lær engelsk i trendy
 2. Kvalitet: international skole, vil yderligere workshops blive tilbudt
 3. Korte afstande: attraktioner er inden for rækkevidde


Vores skole er placeret lige ved siden af de imponerende bygninger i Kings Cross togstation. Omgivet af rejsende fra hele verden, samt mange butikker og den ærværdige luksushotel 'Great Northern "man føler her Londons evne til at kombinere modernitet med tradition.
Regent Park og butikkerne på Regent Street og Oxford Street er Baker Street inden for rækkevidde. Camden er gennemsyret af den idylliske Regents Canal, på broer og vægge, så mange kunstværker af graffiti kunstner Banksy fremgår fra tid til anden og forsvinder. Camden Lock Market er ideel til spadsereture og en attraktion i sig selv. Camden er en shopping paradis for vintage tøj, vinyl og ny musik, for her kommer bånd morgen.

 

null

 


LISA! Sprogkurser >>

LISA! Kurser i London-Camden er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i London-Camden er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en bolig. Oplysninger om vores forvaltede engelsk sprogkurser for børn og Jugendlice se menupunktet "studerende".


Akkrediteringer >>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Vores skole er medlem af English UK og anerkendt af følgende faglige organisationer: British Council, Feltom, ALT, WYSE, MOODY International og ELTASA. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af ​​dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af ??din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring. Klasser tager sted formiddag og eftermiddag, afhængigt af Level suppleanter. Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af ??aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til London. Derfra kan du nå billigt din bolig med offentlig transport. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service. For deltagere under 18 år organiseret transport for ankomster 20:00 til 08:00 ur skal bestilles. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i London - Camden:

 • Camden Lock Market

 • Vintage tøj shopping på Stables marked

 • Lyt til journaler og indisk mad på Brick Lane

 • Besøg Magna Carta på Nationalbiblioteket

 • Kør på Regent Canal med robåd

 • Gå ud i den "Proud Camden ',' Koko" eller "Barfly"

 • Fisk og chips til at spise på 'Valmuer'

 • Stjerner mødes på Primrose Hill

 • Besøg London Zoo i Regents Park

 

Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .