LISA! Sprogrejser

London Central

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I LONDON CENTRAL

Tilbud til voksne

London er en modeby, og et paradis for enhver super-shopper! Nattelivet i Sohokvarteret, hvor de bedste musikere spiller hver nat, er legendarisk.

LISA-Sprachreisen-Englisch-London-Central-Tower-Bridge-Sightseeing-Shopping-internationale-Teilnehmer


3 gode grunde til London Central »

 1. Bedste placering: et stenkast fra Oxford Street
 2. Kvalitet: Stor skole, også mange eksamens og business kurser
 3. Korte afstande: Londons attraktioner er inden for rækkevidde

Skolen er godt og centralt beliggende i en historiske bygning i en rolig gade, kun få minutters gang fra Oxford Street med butikker og et travlt forretningsliv. Kun 5 minutter fra skolen finder man undergrundsstationerne Baker Street og Bond Street. Alle klasseværelser er lyse og moderne udstyrede. Skolen har et computerrum, bibliotek og en lille café. Alle undervisere er uddannede til at undervise i engelsk som fremmedsprog.

LISA! sprogkurser »

LISA! Sprogkurser af høj kvalitet i London Central med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset tirsdag (se skema).
Kurserne er velegnede til studerende og fagfolk, for let begyndere til meget øvede. Indkvartering i familie, student house eller kollegium.


Akkrediteringer »

Denne moderne skole er anderkendt af British Council og ISI og medlem af English UK. Skolen har ansat nogle af det bedste engelsklærere til at undervise i engelsk som fremmedsprog.

 

Ankomst til sprogkursus »

Ved ankomsten til London tager du til din indkvartering , eller hvis du har bestilt transfer bliver du modtaget i lufthavnen.  Den første dag laver man en lille test og bliver inddelt i niveauer. Så garanterer vi optimal  læring. Al information vedrørende ankomst test osv modtager du normalt et par uger inden kursusstart.


Rejse »

Vi anbefaler at du bestiller en flybillet til en af lufthavnene i London, herfra kan du enten benytte den offentlige transport videre til din indkvartering eller du kan bestille skolens transferservice, så står der en person klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig direkte til din indkvartering. For priser, se venligst link i menuen: Pris. For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst LISA! Sprogrejser.
Efter sprogkursus - Højdepunkter i London Central »

 • Se vagtskiftet på Buckingham Palace

 • Et Shakespeare play ses i 'Globe Theatre'

 • Kronjuvelerne i 'Tower of London'

 • Besøg  'Natural History Museum'

 • Udsigten over byen fra  'London Eye'

 • Hør 'Big Ben's klokkespil

 • Se film premiere på Leicester Square

 • 'Chinatown' og tur i Soho 

 

Gratis rådgivning
Send