LISA! Sprogrejser

Port Elizabeth

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

ENGELSK SPROGKURSER I PORT ELIZABETH

Tilbud til voksne

"ubuntu" er den sydafrikanske ord for den karakteristiske gæstfrihed af indbyggerne i Port Elizabeth. Den solrige by beliggende fantastisk på den sydafrikanske Sunshine Coast. Gorgeous svømning og surfing strande kan findes her såvel som en etableret bar scene i townships.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Port-Elizabeth-Suedafrika-Strand-Meer-Sand-Aussicht-Palmen-Sonne-baden-Tauchen


3 Årsager til PORT ELIZABETH:

 1. Top Venue: renoveret sprogskole med have og havudsigt
 2. Engelsk og mere: kombination af engelsk kursus med en dykning eller golfbane
 3. Kvalitet: Små grupper, intensiv undervisning, diplomer sprog


Den velkendte for venlighed af dens indbyggere behagelig havn by beliggende i provinsen Eastern Cape, mellem Cape Town og Durban. "The Friendly City" kun kaldes af sine indbyggere kærligt benævnt "PE". Med omkring 40 kilometer sandstrand, tilbyder byen hele året for solbadere, surfere og dykkere store dimensioner. De rene og sikre strande på "Nelson Mandela Bay 'tilbyder ideelle betingelser for surfing begyndere. I Vesten, surfer paradis Jeffreys Bay med den berømte 'Supertube' bølger er ikke langt. Vores skole ligger kun 5 minutter fra den berømte "Pollock Beach" væk. De bedste caféer, restauranter og barer i byen kan findes i "Boardwalk Casino Complex 'i slutningen af Beach Road. Den prestigefyldte 'Red Location Museum' gør historien om den sydafrikanske apartheid levende. Fra Port Elizabeth kan du nemt nå store naturparker og dyreliv helligdomme, da de 15 kilometer væk 'Kragga Kamma Game Park'.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Port Elizabeth er af høj kvalitet engelsk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores Super-Intensivt kursus i Port Elizabeth er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
Den engelske klassen er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i en delt lejlighed.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Højt kvalificerede lærere og små klasser grupper føre til en vellykket læring! Skolen er medlem af Professional Association EDUSA, turisme Nelson Mandela Bay, Nelson Mandela Bay Forretning Afdeling og Turisme Eastern Cape og kits leveret eller godkendt af den sydafrikanske undervisningsministerium. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål engelsk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale engelsk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Port Elizabeth. Fra lufthavnen kan du nå din bolig billigere med offentlig transport. Du kan finde mere information om denne www.algoabus.co.za/journey-planner. Vi er glade for at lade dig også hente i lufthavnen ved en shuttle service.


 

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Port Elizabeth:
 

 • besøge 'South End Museum'

 • 'Big Five' - elefant, næsehorn, leopard, bøffel og løve - se 'Kragga Kamma Game Park'

 • gå ud på havet og se på vand springvand af pukkelhvaler

 • tage en guidet tur gennem townships

 • Besøg den 'SAMREC' rehabiliteringscenter for havfugle og pingviner

 • prøve delikatesser af det regionale køkken i 'Ginger'

 • Golf med havudsigt på den 'Humewood' golfbane

 • Ziplining i Addo National ParkVi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere. Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

Gratis rådgivning
Send