LISA! Sprogrejser

LISA! Sprogrejser Gosier | 2 uger fra 9475 DKK

 
32 72 60 02
team@lisa-sprogrejser.dk
Mandag - Fredag — 09:00 - 18:00

FRANSK SPROGKURSER I GOSIER

På Guadeloupe fine hvide strande er store kokospalmer, raslen blidt i vinden. I byen Gosier tilbringe en drømmeagtig Lær fransk i Caribien.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Guadeloupe-Le-Gosier-Strand-Palmen-Meer-Sandstrand-Surfen-Baden-Kueste


3 Årsager til GOSIER:

 1. Top Venue: Lær fransk i Caribien på en drøm strand
 2. Kvalitet: centralt beliggende sprogskole, individuel opmærksomhed, små grupper Kursus
 3. Korte afstande: stranden og centrum inden for rækkevidde


Badebyen Gosier på øen Grande-Terre ligger i nærheden af Pointe-à-Pitre på stranden. Byen fik sit navn fra de yndefulde pelikaner, for hvilke betegnelsen "Gosieres 'var engang brugt. Smukke strande, palmer strande og en fantastisk udsigt over øens Ilet du Gosier 'giver anledning til Sydhavet romantik. Små floder, damme og naturområder tillader daværende vildnis af øen gæt. Fitness og naturstier gennem de grønne områder i byen. Fæstningen 'Fort Fleur d'épée «fra det 18. århundrede minder os om den turbulente kolonihistorie af øen. Den rolige resort på liv, fejres i januar, da udeladt den farverige karneval 'The Goziéval'. En farverig parade, fantasifulde kostumer og larmende trommerytmer tiltrækker besøgende fra hele hende. De vandsport spænder fra kitesurfing, snorkling ture til sejlads. Om aftenen den smukke marina er en charmerende destination takket være de mange restauranter, cafeer, barer og klubber.


LISA! sprogkurser >>

LISA! Kurser i Gosier er af høj kvalitet fransk sprogkurser med indkvartering. Vores kurser starter hver mandag. Hvis kurset starter på en helligdag, begynder kurset på tirsdag (se skema). Vores intensive sprogkurser i Gosier er anerkendt i Tyskland i flere delstater som uddannelsesorlov.
De franske klasser er velegnet til studerende og fagfolk, for begyndere og øvede sprog. Under dit sprog tur, du bor i udvalgte indkvartering, fx i en værtsfamilie eller i et studie.


Akkrediteringer>>

LISA! Kurser, med over 20 års erfaring på de bedste udbydere og organisationer til kurser. Fransk kvalitet linje. Vores anbefalede sprogskole for fransk uden for Frankrig og Canada. Alle undervisere er specialiserede i at undervise deres modersmål fransk som fremmedsprog.


Strømmen af dit sprogkursus >>

Ved ankomsten af din LISA! Sprog Rejser vil du ankommer til din bolig. På den første dag, du i henhold til dit niveau af viden er inddelt i niveauer. Så vi garanterer en optimal succes læring.
Efter kurset vil du have tid nok til at udforske byen. Skolen tilbyder flere gange om ugen af aktiviteter. Skolen personale kan rådgive om, hvor natteliv og shopping kan være, hvor der er den bedste kaffe, og som festivalen finder sted. Alle kan ty også udforske på egen hånd. Der vil altid finde ligesindede personer, som du kan gå på opdagelse. Også til det, de har lært at uddybe og test, udveksling med de lokale er et glimrende supplement til sprogundervisning. Overnatning i værtsfamilie har den fordel, at du kan anvende det, de har lært direkte. Når shopping og natteliv er der mange muligheder for at tale fransk.


Kom der >>

Vi er glade for, at du booker en flybillet til Point-à-Pitre på Guadeloupe. Vi anbefaler at bestille den organiserede overførsel til indkvartering. Skriv venligst til os eller give os et opkald. Vi rådgiver dig i detaljer!

Efter sprogkursus - Højdepunkter i Gosier:
 

 • opdage den vidunderlige undersøiske verden, mens snorkling og dykning

 • Solbadning og svømning på stranden i Gosier

 • besøge en rom destilleri og smage rom

 • tage en vandretur gennem regnskoven

 • tage en panoramisk flyvning over øen ved vandfly

 • Mød den eksotiske undersøiske verden af Guadeloupe i det lokale akvarium

 • Køb på nat marked eksotiske frugter, kokosnødder, tøj og smykker

 • typisk Creole Sandwiches 'Bokits "og" Agoulous' omkostninger

 • Historien opleves i 'Museum Schoelcher'Vi rådgiver dig gratis optimale rejsetid og varighed, til at matche Sprachkursart og ankomst og indgang. Oplysninger om optagelse kan findes i vores sprog rejse rådgivere.Reserver dit sprog rejse komfortabelt via telefon, e-mail eller ved hjælp af online-formular.

 

Gratis rådgivning
Send

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .